Müüa maja - Karilepa, Lääne-Harju vald, Harjumaa

SUUR KOMPLEKS / 5 HOONET / KÕRGHALJASTUS

Elamispind 210 m², kogupind 210 m²

Sanruum: dušš, saun, boiler, pesumasin, kanalisatsioon, lokaalne vesi
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, maaküte, konditsioneer
Side ja turvalisus: Internet, videovalve
Lisainfo: seinakapp, puurkaev, kõrvalhoone, parkett, mööbel, tööstusvool, elekter, terrass
Ümbrus: mets lähedal, meri 3.0 km

UUS JA AVAR KOMPLEKS. ELUMAJA, SAUN-ELUMAJA, HOBUSETALL JA KAKS SUURT ABIHOONET (1,6 h)

Müüa avar (kõrged laed) ning valgusküllane maja, saun-elumaja, hobusetall ja veel kaks hoonet Lääne-Harju vallas, Karilepa külas. Ehitusaeg ****-****

ERAMU Maja ehitusalune pind on 164,6 m2. Majas paiknevad avatud köök-elutuba (46,6 m2), magamistuba (19,1 m2), majapidamisruum (8,2 m2), tuulekoda (3,6 m2), garderoob (8,4 m2), tualett (1,6 m2) dušširuum (5,6 m2), magamistuba (16,4 m2), magamistuba (14,7 m2), esik (11,8 m2). Majal on suur terrass klaasist piirdega ja vaatega hoovi kus on päevaringselt päike (36,3 m2). Kogu kinnistul asuvate hoonete valgustus on lahendatud LED-valgustitega.

INTERJÖÖR JA MÖÖBEL Elutoas ja magamistubades katab põrandaid puitparkett. Köögis puit-immitatsiooniga kiviplaat. Dušširuumi ja WC põrandat ja seinu katab kiviplaat. Siseruumide kõrgus on tavalisest 30 cm kõrgem mis tekitab avarust ja samas ka rohkem õhku mille tagab majas olev sundventilatsioon. Elutoa lae kõrgus ulatub 5,8 meetrini. Kõikide ruumide laed on puidust. Magamistubade seinad on osaliselt värvitud ja osaliselt tapeeditud. Maja müügihind sisaldab: kvaliteetset täispuit köögimööblit koos Elektrolux ja Bosch köögitehnikaga; igasse tuppa sisseehitatud garderoob-kapid peegel-liugustega; gaderoobi ja esiku mööbel. Soovi korral ka elutoamööbel (1 aasta vana) koos tehnikaga.

KONSTRUKTIIVNE INFO Hoone on ehitatud plaatvundamendile. Välisseinad on puitkontruktsioonist, kaetud tuuletõkkeplaadi ja kolm korda värvitud laudisega. Soojustuseks on kasutatud 200 mm villa ja seestpoolt kaetud OSB plaadiga.Lae peal 40cm puistevill. Maja on hästi soojustatud ja küttekulud väikesed. Katusel on profiilplekk ja aknad on PVC konstruktsioonist. Kinnistul on oma puurkaev 2021a paigaldatud uus ökonoomsem Grundfos pump. Kanalisatsiooni lahenduseks imbväljak (tühjendus 1x aastas).

KÜTE JA VENTILATSIOON Eramul on maaküttepump Viessman ja majja on paigaldatud soojustagastusega sundventilatsiooni seade Viessman Vitovent, et oleks tagatud pidev õhuliikumine igas ruumis. Kõikides ruumides on vesipõrandaküte mida reguleerivad igas ruumis olevad digitaalsed termostaadid. Elumajas on lisaks Viessman konditsioneer. Elumajas olev maasoojuspump kütab ka Saun-Elumaja.

AED Kinnistu suurus 1,6 ha. Kinnistul on ilus muru ja kinnistu piire katab kõrghaljastus. Koeraomanikele boonuseks kinnistule rajatud elektrikarjuse liin koos vajaliku seadmega. Koerale piisab panna ümber kaela vastav kaelarihm ja saab olla lahtiselt ilma aeda või ketti kasutamatta. Aastal 2021 suvel rajatud kõrghaljastusalast park. Pargi all suur massivne kivi, võrkkiik ja ground-up led valgustus. Autovarjualuse ette ja maja vahele on paigaldatud tänavakivi. Kinnistul on videovalve mida saab reaalajas nutiseadmes jälgida. Samuti on G4S väljaostetud valveseade mis on ühenduses G4S keskusega.

ÜMBRUS Maja asub eemal liiklusmürast ja samas vaid 5 minutilise autosõidu kaugusel Padise keskusest ja Tallinnasse ca 40 min. Kodu on mõeldud eelkõige perele, kes hindab looduse ja mere lähedust. Samuti saab siin elade pere ja mõni pensionärist pereliige Saun-Elumajas mis hetkel sedaviisi kasutust leiab. Padise keskus on 5 km kaugusel, lähimad poed asuvad 5 km kaugusel. Padisel on olemas põhikool, lasteaed, rahvamaja, Padise mõis (Restoran), Padise Kastell ja lisaks veel 3 toidukohta. Vist elanike arvu kohta kõige enim söögikohti Eestis. Lisaks eelnevale on Padise mändide all head tervise ja suusarajad. Suvel toimuvad iganädalalselt kontserdid Kalju Laval (Taukarist-Dagöni). Laulasmaa Spa ja restotanid 20 km kaugusel (20 min). Padisel vastvalminud mõisal ButiikSpa. Sotsiaalne pool igati tagatud, valik suur kuhu minna ja mida teha. Veespordi huvilistel sadamaid läheduses jagub. Kaatreid ja Jette saab veesata uhiuues Alliklepa sadamas, Lohusalus ja paljudes teistes siinkandi sadamates. Surfibaar pole kaugel.

SAUN-ELUMAJA Hoone suletud netopind on 50 m2. Maja I korrusel on elutuba-köök ja saun koos dušširuumi ja WC-ga.. II korrusel asub suur magamistuba. Maja köetakse Elumajas oleva maaküttepumbaga ja majas on vesi-põrandaküte mida reguleeritakse digitaalsete termostaatidega. Saun-Elumaja on ehitatud samuti nagu elumaja ja on hästi soojapidav. Hetkel elab seal aastaringselt 1 inimene (pereliige). Köögimööbel koos köögitehnikaga ja muu sisustus kuulub hinda.

HOBUSETALL Hoone ehitusalane pind on 186 m2. Hoones asub 8 boksi, abiruum, puhkeruum, WC ja heinaküün. Kõkides boksides on jootjad. Lisaks on ehitatud 2023 aastal 2 hobuse väliboks. Hoone on soojustatud ja vajadusel on võimalik lihtsate vahenditega ehitada ümber elumajaks, tootmisruumiks, töökojaks või mistahes hooneks. Talli põrand on laotud tänavakivist, seega on võimalus võtta kivid üles ja valada põrand vastavalt nii nagu soov. Kopeldamiseks on kasutuses lisaks enda kinnistule ka 8 ha toredate naabrite maad. Talliga võimalus teenida igakuiselt 2500.-EUR. Kui enadl huvi ei ole talliga majandada siis on seda võimalus ka välja rentida.

AUTOVARJUALUNE-KUUR Hoone ehitusalane pind on 85,3 m2. Hoone keskel on varjualune 2 autole ja ühelpool hoones on kuur kuhu saab sisse sõita murutraktori, ATV või mistahes väikese sõiduvahendiga. Teiselpool hoones on soojustatud ruum mida hetkel kasutatakse hobi-ja tööruumina. Hoones on olemas vesi. Autod on talvisel perioodil katuse all lume- ja jäävabad. Suvel päikese eest kaitstud.

TEHNIKALE MÕELDUD VARJUALUNE aastal 2021 ehitatud varjualune tehnikale suurusega 76 m2. Kõrgust piisavalt, et hoida seal hobutreilerit, matkaautot, kaatrit jne.

Madalate ülalpidamiskuludega kompleks.

INFO: Olemas on KASUTUSLUBA. Kinnistut näitan tõsistele huvilistele. Tule maale ja tegele hobustega kus hobi ja sissetulek käivad käsikäes. Hindamisakt tehtud 03.06.2024

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Hannes
Hannes Kasutaja on identifitseeritud
Omanik
503 000 € 2 395 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3483653
Tube 4
Üldpind 210 m²
Korruseid 1
Ehitusaasta 2018
Seisukord Uus
Valmidus Valmis
Krundi pind 15918 m²
Katastrinumber 56202:001:0697
Registriosa number 13014202
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%