Anda üürile korter, 3 tuba - F. R. Faehlmanni tn 5, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

Elegantne uus korter!

Korteriomand, kivimaja

Köök: induktsioon pliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: uus torustik, boiler, dušš, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: elektriküte
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, turvauks, trepikoda lukus, naabrivalve, videovalve
Lisainfo: toad eraldi, mööbel, pakettaknad, parkett, panipaik, seinakapp, uus elektrijuhtmestik, kõrged laed, kinnine hoov, katusekorter

Üürile anda suurepärase asukohaga elegantne äsja renoveeritud avara planeeringuga korter, mis paikneb Tallinna kesklinna kõrgemalt hinnatud Fr. R. Faehlmanni tänavas.
Korter asub renoveeritud miljööväärtusliku eestiaegse hoone viimasel korrusel, lifti ei ole, ja paikneb elamu keskel ning on läbi maja planeeringuga.

Esinduslik korter, kõrged laed 3 m, suured aknad, valgusküllasus ja avarus ning põrandaid ehtiv väärikas kalasabaparkett - kõik see kokku loob maitseka ning väärika koosluse, kus elamisest rõõmu tunda ja olemist nautida. See on vaikne, rahulik ja mugav elukeskkond!

Korteri koosseisu kuulub: esik, avar elutuba (27 m²) veidi eraldatud köögiga (6 m²), kaks eraldi magamistuba (18 m², 10 m²), walk-in garderoob (5,5 m²) ning vannituba / tualettruum (6 m²).

Üürihind sisaldab kogu piltidel olevat mööblit. Kogu korteri mööbel, tehnika, valgustid, kardinad on uued. Paigaldatud ka uus köögimööbel koos tehnikaga „Electrolux“ (olemas nõudepesumasin), esikus on mahukas lükandustega garderoobikapp, vanitoas uus pesumasin „Elektrolux“. Elutoa aknad avanevad maja ette ja magamistubade ja vannitoa aknad avanevad maja sisehoovi.

Korteri renoveerimise käigus paigaldati uus parkett (kolme kihiline kalasaba tammeparkett), puitaknad, siseuksed, vannitoa seinad ja põrand (põrandaküte) on plaaditud. Korteril on autonoomne elektriküte (2-tariifne elektriarvesti), küttekehadeks on spetsiaalsed ATLANTIC ACCESSIO DIGITAL 2 elektroonilise termostaadiga elektriradiaatorid (õliradiaatorid), mis tagavad mõistlikud küttekulud. Vaata kasutusjuhend: https://plastor.ee/media/Accessio-2-paigaldus-ja-kasutusjuhend.pdf

Korteri juurde kuulub soklikorrusel asuv panipaik. Olemas 1 auto parkimiskoht maja valgustatud hoovis. Hoovi piirab aed ja puldist avanev autovärav.

MAJAST:
Korterelamut haldab toimiv ühistu. Majas on teostatud renoveerimise tööd mille käigus on vahetatud välja kõik maja tehnovõrgud, paigaldatud uus katusekate ja teostatud väli fassaadi tööd ja viimistletud trepikojad.

Maja asub Kesklinna ja Kadrioru piiril rahulikus kõrvaltänavas, eemal intensiivse liiklusega tänavatest ja liiklusmürast. Kõik mugavaks eluks vajalik on läheduses - ühistranspordipeatused, lasteaiad, söögikohad, poed, kaks Eesti paremikku kuuluvat gümnaasiumi (21. kool ja Kadrioru Saksa gümnaasium). Läheduses Kadrioru park, mis pakub puhkamis-sportimisvõimalusi.

Üürihinnale lisandub:
- Kommunaalarved + mõõdetavad kulud (elekter, vesi)
- Tagatisraha kahe kuu üüri ulatuses
- Lepingutasu ühe kuu üüri ulatuses, millele lisandub käibemaks.

Koduloomad pole lubatud.

Olete oodatud tutvuma. Meeldiva kohtumiseni.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Center Kinnisvara
Center Kinnisvara
Vaata firma profiili
Võta ühendust
Kristina Kolk
Kristina Kolk Kasutaja on identifitseeritud
Center Kinnisvara
1 200 € 13.9 €/m²
Üürida korter
Üürida korter www.kv.ee/3634277
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 86.6 m²
Korrus/Korruseid 5/5
Ehitusaasta 1931
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:113:0470
Energiamärgis D
Kontrolli korteri omaniku andmeid
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

Üürilepingu näidis

Üürilepingu näidis KV.EE kasutajale
Lae alla tasuta (pdf/doc)

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%