Müüa maja, 3 magamistuba - Mutionu, Valkla, Kuusalu vald, Harjumaa

Virtual tour
Kuulutusele on lisatud virtuaaltuur

Kodu maalilises Valkla külas!

Kinnistu, karkassmaja, kogupind 99.5 m²

Köök: elektripliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: boiler, dušš, saun, lokaalne vesi
Lisainfo: uus torustik, avatud köök, kõrged laed, kinnine hoov, elekter, toad eraldi, ühistransport, seinakapp, uus elektrijuhtmestik, vesi, garderoob, parkimine tasuta, parkett, mööbli võimalus, sileplekk-katus
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, elektriküte, kamin, kamin
Side ja turvalisus: Internet, naabrivalve, aiaga ümbritsetud
Ümbrus: Valkla rand meri 1,000 m, mets lähedal, ümbruses eramud

Tere tulemast oma uude koju, mis paikneb kauni Valkla külas! See on ainulaadne pakkumine sisaldab kaht hoonet- maja ja majandushoone, luues ideaalse kodu suurematele peredele aastaringseks elamiseks.

Maja: astudes sisse hubasesse esikusse, tervitab sind soojus ja kodutunne, justkui oleksid astunud omaenda pesasse. Elutuba on ideaalne koht külaliste vastuvõtmiseks ning mõnusateks õhtuteks seltskonnas. Saun lisab kodusse tõelise mugavustunde, kus saab unustada igapäevase kiirustamise ja lõõgastuda. Ühendatud köök ja elutuba loovad avara ruumi kohtumisteks ja lõõgastumiseks, kus saab nautida sooja kaminat külmadel päevadel. Maja renoveeriti täielikult aastatel ****-****, tagades kaasaegse ja funktsionaalse elukeskkonna. Maja pindala on 99,5 m².

Teisel korrusel ootab sind suur magamistuba koos garderoobiga ja isikliku WC-ga. Lisaks on olemas suur puhketuba ja väike magamistuba, kus kõrged laed loovad avarust ja ruumikust.

Majandushoone: Esimesel korrusel tervitab sind väike esik, mis avaneb elutoaga, kus on avatud köök ja hubane kamin, mis aitab hoida maja soojana. Duširuum WC-ga täiendab esimese korruse mugavusi. Teisel korrusel paiknevad suur magamistuba ja puhkeruum, pakkudes mitmekülgseid võimalusi kodukontoriks või lõõgastumiseks. Majandushoone on soojustatud ja sobib aastaringseks elamiseks. Majandushoone pindala on 77,3 m².

Välisterritoorium ja boonuspunktid: Hooldatud aed on ideaalne koht päikesepaisteliste päevade nautimiseks. Lisaks on olemas kaks grillimiskohta, kus saad korraldada meeldejäävaid õueüritusi. Kogu elukeskkond on loodud selleks, et muuta igapäevaelu lihtsaks ja nauditavaks.

Lähedal asuvad mugavused Valkla külas:

Lähim pood vaid 1 km kaugusel, tagades käepärase juurdepääsu igapäevastele vajadustele.

Valkla rand vaid 1000 m kaugusel, pakkudes võimalust nautida päikesepaistelisi päevi mere ääres.

Salmistu 5 km ja Kuusalu 10 km kaugusel, laiendades võimalusi läheduses asuvate paikade avastamiseks.

Valkla piirkond: Piirkond pakub unikaalset kogemust looduse ja mere lähedusest, kus saab nautida päikeseloojangut mere ääres. Ümberringi avanevad kaunid metsad, pakkudes ideaalset keskkonda jalutamiseks ja looduses viibimiseks.

Mutionu Kooperatiivi ühistu: Maja asub Mutionu Kooperatiivi ühistus, kus elukeskkond on loodud turvalisust silmas pidades. Kinnise territooriumi turvalisust tagab sissepääs vaid väravapuldiga, luues lisakaitse ja rahuliku meeleolu elanikele.

Ära jäta kasutamata võimalust avastada ja kogeda seda ainulaadset kodu Valkla külas. Helista kohe ja korralda aeg, et näha seda suurepärast kinnisvara oma silmaga! Hea võimalus suuremale perele, looge unustamatuid mälestusi selles imelises kodus!


---
SUPERSOODUSTUSED PANKADELT
Ostes endale kodu Kaanoni vahendusel, pakuvad pangad meie maakleri poolt panka saadetud vihje alusel kodulaenu lepingutasudele mitmeid soodustusi. Uuri lähemalt meie maaklerilt.

Tegu on finantsteenustega. Tutvu tingimustega ja pea nõu asjatundjatega.
---
KAANON KINNISVARABÜROO
28-aastase kogemusega kinnisvarabüroo. Meie kogenud maaklerid aitavad sind kinnisvaraalastes küsimustes.

Meie hindajad koostavad hindamisi pankadele ja teistele krediidiasutustele, kohtutele, finantsaruandluseks, müügihinna määramiseks, varalisteks vaidlusteks ning konsulteerivad vara väärtusega seotud küsimustes.

Kui soovid kinnisvara müüa või hinnata siis võta palun ühendust meie meeskonnaga: www.kaanon.ee/kontakt

Kuulutuse link

Võta ühendust

Võta ühendust
299 000 € 3 005 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3613549
Tube 5
Magamistube 3
Üldpind 99.5 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 1997
Seisukord Valmis
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 1612 m²
Katastrinumber 35201:005:0090
Registriosa number 116010057
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%