Müüa korter, 1 tuba - Lelle 24-30, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

RENOVEERIMISEL KORTERID - HEA INVESTEERING!

Korteriomand

Küte ja ventilatsioon: keskküte
Side ja turvalisus: Internet, valvesüsteem paigaldatud
Lisainfo: parkimine tasuta, lift, elekter

Ela kõrgemal ja näe kaugemale!
Suurepärane võimalus soetada korter kesklinnas 11. korrusel! Sobib nii koduostjale kui ka investorile väljaüürimise eesmärgil.

Müüa ühetoaline korter Järvevana tee alguses, mis asub 11. korrusel. Akendest avanevad suurepärased vaated ümbritsevale keskkonnale ja linnale. Korteris on avatud köögiga elutuba ja duširuum. Korteris teostatakse remonttöid, mis valmivad 2024 juuni lõpus. Soovi korral on võimalus osta korter ehitusjärgus ja kujundada see vastavalt oma individuaalsele maitsele. Erinevused pindalas tulenevad ümberehitustöödest, korrektsed pindalad on nähtavad plaanil.

SISEVIIMISTLUS
Eluruumi põrandad kaetakse naturaalses toonis tammeparketiga, seinad saavad neutraalse heleda tooni. Märgruumide põrandale ja seintele on valitud elegantsed heledad kiviplaadid, lisades kvaliteeti ja stiili. Santehnikaks on valitud Ideal Standardi tooted.

TEHNOSÜSTEEMID
Majas on linna kaugküte (Utilitas). Korteris on juhitav soojustagastusega ventilatsioon ja jahutus. Vee- ja elektrinäidud on kaugloetavad. Märgruumides on põrandaküte. Korteritesse paigaldatakse fonosüsteem.

MUU INFO
Tasuta parkimisvõimalus ühele autole. Korteri juurde ei kuulu panipaik. Kõrvalkulud suvel ca 120€ ja talvel 200€. Maja elanikele on loomisel korteriühistu ning heakorra eest vastutab kogu majas tunnustatud haldus- ja hooldusfirma.

HOONEST
Lelle 24 on ärikvartali sisemuses paiknev, kaasaegne B-energiaklassi 16. korruseline äri- ja eluhoone. Lisaks eluruumidele tegutsevad hoones mitmed meditsiiniasutused, advokaadi- ja reklaamibürood.

ASUKOHT
Lelle 24 asub logistiliselt heas asukohas, Pärnu maantee ja Järvevana tee ristumiskohas, pakkudes ideaalset tasakaalu mugavuse ja privaatsuse vahel. See asukoht võimaldab kiiret juurdepääsu kesklinnale ja teistesse linnaosadesse. Hea on ühendus Ülemiste City ja Lennujaamaga. Läheduses on Järve Terviserada ja teised olulised asutused nagu kaubanduskeskused, restoranid, kohvikud, haridusasutused ja ühistranspordipeatused. Hea asukoht tagab igapäevaelu lihtsuse ja mugavuse nii püsielanikule kui ka üürilistele.

Tekkis huvi? Parema ettekujutuse saamiseks võta minuga ühendust ja lähme vaatama!

Samal korrusel on müügis ka teised eluruumid, võimalik osta mitu korterit! Tutvu lähemalt:
https://re.ee/object/56386/
https://re.ee/object/56544/
https://re.ee/object/56545/

RE Kinnisvara AS pakub kinnisvaraga seotud täisteenust - äri- ja elamispindade maaklerteenus, kinnisvara seadustamine, hindamine ja ostu-müügi protsessi läbiviimine kuni notarini välja. Teeme koostööd kõigi Eesti pankade ja finantsasutustega. Meie eksperthinnangud on aktsepteeritud kõigi Eestis tegutsevate krediidiasutuste poolt. Tutvu lähemalt www.re.ee

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
RE Kinnisvara AS
RE Kinnisvara AS
Vaata firma profiili
Võta ühendust
172 000 € 4 311 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3638247
Tube 1
Üldpind 39.9 m²
Korrus/Korruseid 11/16
Ehitusaasta 2015
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:118:0122
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%