Müüa maja, 4 magamistuba - Sinilille tee 13, Valkse, Lääne-Harju vald, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

A-energiaklassi majad idüllilises männimetsas!

Korteriomand, puitmaja, elamispind 138.1 m², kogupind 138.1 m²

Sanruum: wc ja vannituba eraldi, saun, dušš, tsentraalne vesi, kanalisatsioon
Küte ja ventilatsioon: Õhk-vesisoojuspump
Lisainfo: rõdu 48.7 m², terrass, elekter, garderoob, pakettaknad, parkimine tasuta, parkett, ühistransport, panipaik, puusein
Ümbrus: Kloogarand meri

BRONEERITUD! SINILILLE TEE 13/1

Vanatoa elamukvartal kerkib Tallinna kesklinnast vaid 30-minutilise autosõidu kaugusele, idüllilise männimetsa servale Valkses. Elukvartali esimese ehitsuetapi moodustavad 8 maja perekondade, kes hindavad privaatsust, ajatut stiili ja kesvat kvaliteeti.

Läbimõeldud A-energiaklassi majadel on lisaks päikesepaneelidele juures ka elektriautode laadimise võimalus 10 kw võimekusega ja maa-alune sadevee kogumissüsteem, mis võimaldab kastmistööd teha joogivett kasutamata.

Ruumid on jaotatud kahte ossa, esimeses blokis asuvad elutuba, kööksöögituba ja saunakompleks ning teises magamistoad, pesu- ning majapidamisruumid. Kokku on hoones 3 magamistuba. Avatud elutuba-köök võimaldab luua ühtse avara ruumi, kus pliidi tagant saab kaasarääkida ka söögilaua taga või diivanil olevatel jututeemadel. Planeering on igati peresõbralik, hoonesse on kavandatud 3 magamistuba, sahver, koduhoiuruum ning kabinet. Üha enam inimesi valib oma töökorralduseks osalise või täisajaga kodukontori, mistõttu on eraldatud kabinet igati vajalik kaasaegse eluruumi osa.

Lõunas paiknevad terrassid annavad suurepärase võimaluse nautida päikest kuni õhtutundideni. Ideaalne paik ühiste hetkede veetmiseks nii pere kui sõprade seltsis.

Kõigi Vanatoa majade puhul kasutatakse ajatuid disainilahendusi, pakkudes juurde rahulikku ümbritsevast loodusest inspireeritud värvikaarti ja naturaalseid viimistlusmaterjale. Kõik see loob ümbritseva looduskeskkonnaga harmoonilise ühtesobituva terviku. Välisviimistlus on kooskõlas siseviimistlusega ja fookus on siingi tugevalt naturaalsetel värvitoonidel ning materjalidel. Hoonete välisfassaadil on kasutatud naturaalset puitlaudist. Siseviimistlusepakettide puhul on arhitekt loonud õrna naturaalse fooni, mida iga koduotsija vastavalt oma soovidele ja maitsele täiendada saaks. Valikus on kaks standardlahendust, mis on hinna sees ja kaks premium paketti lisatasu eest. Ühine joon on kõigil pakettidel soe ja ajatu, kandes põhjamaist minimalismi. Pakette on võimalik üksteisega kombineerida.

ROHKEM INFOT - WWW.VANATOAVILLAGE.EE

Kuulutuse link
374 000 € 2 708 €/m²
Müüa maja (Broneeritud)
Müüa maja (Broneeritud) www.kv.ee/3573533
Tube 5
Magamistube 4
Üldpind 138.1 m²
Korruseid 1
Ehitusaasta 2023
Seisukord Uus
Valmidus Valmis
Omandivorm Korteriomand
Krundi pind 1500 m²
Katastrinumber 29501:007:1393
Registriosa number 7960402
Energiamärgis A
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%