Müüa talu, 3 magamistuba - Lõugu, Maidla, Märjamaa vald, Raplamaa

BRONEERITUD

Privaatne 8,46 h kinnistu koos teeservituudiga

Kinnistu, palkmaja, kogupind 118.3 m²

Küte ja ventilatsioon: ahjuküte
Lisainfo: garaaž, elekter, kaev, puusein, eterniitkatus
Ümbrus: mets lähedal, teed keskmises seisukorras, asulast väljas

See ainulaadne talukoht pakub erakordset privaatsust ja suurepärast asukohta Marimetsa raba läheduses. Kinnistu on 8,46 hektarit ning sellel on rohkelt ruumi nii suvekoduks, aastaringseks elamiseks kui ka turismiga tegelemiseks. Ümbritsetud loodusliku iluga, pakub see paik tõelist rahu ja vaikust.

Kinnistule viib hästi hooldatud tee, mis tagab lihtsa ja mugava juurdepääsu. Teeservituut on seatud, mis annab püsiva juurdepääsu ka pikas perspektiivis. Olles kaugel lähedalasuvatest naabritest, saad nautida täielikku privaatsust ja rahulikkust.

Tänu suurele kinnistule on sul rohkelt võimalusi. Saad renoveerida maja ja luua oma unistuste suvekodu, kus nautida lõõgastavat puhkust looduse keskel. Maja on piisavalt privaatne ja ruumikus, et tagada sulle ka mõnusa elukeskkonna aastaringselt elamiseks.
Lisaks on võimalik antud kinnistul tegeleda turismiga. Saad ehitada väiksed majutusmajad või arendada välja looduskauni matkaraja, et meelitada ligi turiste ja pakkuda neile autentset looduselamust.

Kokkuvõttes on see talukoht tõeline pärl, mis pakub privaatsust, suurepärast asukohta ja arvukalt võimalusi. Kasuta oma kujutlusvõimet ja lase sellel kinnistul saada tõeliseks unistuste paigaks!

Antud palkmaja on ehitatud juba 1928. aastal ning selle esimene pool on kaetud voodrilaudadega. Hoolimata asjaolust, et maja on üsna vana, on palkmaterjal hästi säilinud tänu korralikule katusekattele, mis on kaitstud eterniidiga.

Maja ruumiplaneering on suurepärane, kus on kokku 4 ruumi, mis kõik on omavahel läbikäidavad. Selline planeering annab võimaluse kasutada ruume vastavalt vajadustele - näiteks võib neid kasutada magamistubadena, kabinetina või hoopis elutoana. Lisaks on majas ahi, mis asub ruumide keskel, mis tagab sooja ja hubase atmosfääri külmematel talveõhtutel. Köögis on ka pliit, mis pakub head võimalust maitsvate toitude valmistamiseks.

Suurest köögist viib uks abiruumidesse ja rehialusesse, mis on suur pluss kõigile, kes soovivad rohkem hoiuruumi või soovivad majapidamises mõnda hobi harrastada. Lisaks on majal ka eraldi laut, mis pakub võimalust pidada loomi või kasutada seda täiendava hoiuruumina.

Maja netopindala on muljetavaldav 262 m2, kus elamispind moodustab 74 m2 ning abiruumid hõlmavad 44,3 m2. Lisaks on majal veel rehialune ja laut, mille pindala on kokku 143,7 m2. See tähendab, et majas on rohkelt ruumi ning ka hoiuruumidega on korralikult arvestatud.

Elekter on majas olemas, mis tagab mugava elukeskkonna ning võimaldab kasutada erinevaid kodumasinad ja seadmeid. (3x20A) Kokkuvõttes on tegemist suure potentsiaaliga palkmajaga, millel on palju võimalusi eluruumi, abihoonete ja hobide jaoks.

Kinnistul asuv puurkaev tagab veevarustuse, kelder suurusega 18 m2 pakub rohkelt panipaigaruumi ning garaaž suurusega 33 m2 võimaldab parkida autot mugavalt ja kaitstult. Lisaks on olemas väike saun pindalaga 16 m2, kus saab nautida lõõgastavat saunaõhtut.

Kinnistu asukoht on ideaalne loodusesõpradele, sest lähiümbruses paiknevad mitmed looduskaunid paigad. Marimetsa matkarada võimaldab nautida Eesti looduse ilu ning läheduses asuvad Kuistlema ja Tõlva rabad pakuvad võimalust avastada unikaalseid ökosüsteeme.

Igapäevaste vajaduste rahuldamiseks on lähim asula Koluvere vaid 7 km kaugusel. Seal asub ka COOP toidupood, mis tagab hõlpsa juurdepääsu värsketele toiduainetele ja muudele eluks vajalikele tarvikutele. Lisaks on ka Kullamaa ja Risti vaid 8 km kaugusel, Palivere 18 km kaugusel, Turba 24 km, Taebla 28 km, Märjamaa ja Riisipere 30 km, Lihula 39 km, Haapsalu 41 km, Keila 55 km, Virtsu 61 km ning Tallinna piirini Laagrisse 62 km kaugusel.

Kui oled huvitatud sellest unikaalsest kinnistust, võta minuga ühendust ja anname hea meelega rohkem infot ning korraldame kohapeal näitamise. Võta oma unistuste uue kodukoha leidmiseks ühendust juba täna!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Merc Consult OÜ
Merc Consult OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
94 000 € 795 €/m²
Müüa talu (Broneeritud)
Müüa talu (Broneeritud) www.kv.ee/3545492
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 118.3 m²
Ehitusaasta 1928
Seisukord Vajab renoveerimist
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 84600 m²
Katastrinumber 50301:001:0301
Energiamärgis -
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%