Anda üürile korter, 2 tuba - Liiva tn 17-9, Ülejõe, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Soe ja valgusküllane korter suurepärases asukohas!

Korteriomand, kivimaja

Köök: keraamiline pliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: boiler, dušš, uus torustik, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, keskküte, kamin
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, turvauks, trepikoda lukus
Lisainfo: parkimine tasuta, mööbel, pakettaknad, parkett, panipaik, pööning, seinakapp, uus elektrijuhtmestik, kõrged laed, toad eraldi
Ümbrus: Emajõgi 100 m

Ruumikas korter huvitava arhitektuuri ja rikka ajaloolise väärtusega eestiaegses kivimajas ootab pikaajalist üürilist. Korter paikneb soklikorrusest kõrgemal ning ametlikult asub teisel, kuid kallaku tõttu on tegemist sisuliselt esimese korrusega.

Korter on planeeritud läbi maja, mis tagab avaruse ja palju valgust, sest aknad avanevad vaatega mõlemale poole. Paksud kiviseinad tagavad hea soojuspidavuse ja kamina kütmine toasooja eesmärgil ei ole vajalik ka kõige külmema talveilma korral.

Ruumilahenduslikult on korteris avar elutuba, eraldi magamistuba, köök ning wc ja duširuum ühes.

Privaatne korter asub kesklinna vahetus läheduses, aga samas jääb linnakärast eemale. Liivaranda viiv Emajõeäärne kaldapromenaad paikneb vaid mõnekümne sammu kaugusel. Samas piisab Raekoja platsi jõudmiseks umbes 10-minutilisest jalutuskäigust. Kortermaja vahetus läheduses asuvad veel Ujula Coopi kauplus, TÜ Spordihoone kompleks ja Delta keskus, Lodjakoda, Emajõe liivarand ning ujumiskoht koos mitmesuguste sportimisvõimaluste ning laste mänguväljakuga. Kaugele ei jää ka teisel pool jõge paiknevad Supilinna promenaad ja Tähtvere spordipark.

Korter on renoveeritud. Korteris on uued radiaatorid, vee- ja kanalisatsioonitorustik ja elektrijuhtmestik. Välja on vahetatud korteri siseuksed, aknad ning välisuks. Korterisse veetud valguskaabel võimaldab kiiret internetiühendust. Naturaalne puit, kõrged laed, kamin ja renoveerimise käigus välja toodud originaalsest punasest tellisest seinad lisavad korterile kodust hubasust.

Köögis on olemas köögimööbel koos tehnikaga (nõudepesumasin, uus külmkapp, elektripliit, ahi, õhupuhasti), lisaks söögiriistade komplekt, mõningad sööginõud, pesumasin, mikrolaineahi, röster, kohvimasin, veekeetja ja tolmuimeja. Magamistuppa on sisse ehitatud mahukas lükandustega garderoobkapp, elutoas paikneb suur lahtikäiv diivanvoodi koos pesukastiga. Samuti jääb korterisse kõik piltidel nähtav mööbel.

Korteri üldpind on 60,3 m², lisaks on kasutada keldriboks. Parkimisvõimalus on sisehoovis ja maja ees.

Majal on välja vahetatud katus koos vihmaveesüsteemidega, soojustatud on vundament ning remonditud trepikojad. Korterelamut hooldab OÜ Ropka Elamu, kes tegeleb majaelanike heaolu ja rahulolu tagamisega.

NB! Korter saab sissekolimiseks vabaks 5. aprillil! Vaatama saab tulla juba varem vastavalt kokkuleppele. Hind ei sisalda kommunaalkulusid. Kõrvalkulud (sh kindlustus) on olnud aasta jooksul keskmiselt 125 eurot, lisandub elekter vastavalt tarbimisele. Üürimine otse omanikult - maakleritasu ei lisandu.

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link
550 € 9.12 €/m²
Üürida korter (Broneeritud)
Üürida korter (Broneeritud) www.kv.ee/3314612
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 60.3 m²
Korrus/Korruseid 1/4
Ehitusaasta 1949
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 79514:007:0003
Energiamärgis Puudub
Ettemaks 550 €
Kontrolli korteri omaniku andmeid
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

Üürilepingu näidis

Üürilepingu näidis KV.EE kasutajale
Lae alla tasuta (pdf/doc)

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%