Müüa maja, 2 magamistuba - Klausoni, Aruküla, Raasiku vald, Harjumaa

Kliendipäev: L 17:00-17:30

KLIENDIPÄEVA SOODUSPAKKUMINE -30.000€!

Kinnistu, palkmaja, kogupind 107 m²

Köök: köök 5.2 m², külmik, köögimööbel
Sanruum: boiler, tsentraalne vesi, kanalisatsioon, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: õhksoojuspump, ahjuküte
Lisainfo: kaev, ühistransport, kõrvalhoone, panipaik, seinakapp, terrass, elekter, tööstusvool, mööbel, muu, kivikatus
Side ja turvalisus: aiaga ümbritsetud
Ümbrus: naabrid kaugel, teed heas seisukorras, asub keskuses, mets lähedal, ümbruses eramud

KLIENDIPÄEV ETTETEATAMISEGA LAUPÄEVAL 18.MAI KELL 17.00-17.30

LINNALÄHEDAL MAAL!
OMA MAJA ARUKÜLA SÜDAMES, KÕRGETE PÕLISPUUDE VAHEL
KLIENDIPÄEVA ERIPAKKUMINE! Ekstra -30.000€

Kinnistu võimalik jagada 5 eraldi seisvaks kinnistuks , olemas vee ja kanalisatsiooni liitumise võimalus enda kinnistult! Kinnistu ligikaudne suurus alates 8926m2.

Rikka kultuurielu ja ligitõmbava hariduskeskusena tuntud Arukülas on müüa haruldane koht: suur kinnistu otse mõisa külje all ja asula südames, kuid samas kõrgetest puudest varjatud ja privaatne. Ideaalne sulle, kes sa otsid endale kodu või maakodu privaatsuses, aga samas keskuses, ja sulle, kes sa otsid potentsiaaliga kohta, kus ellu viia oma lennukaid ideid.

HOONED
Kinnistul elas Eesti Wabariigi alguses Aruküla mõisa sepp. Sepikoda ja sepa elumaja valmisid 1924. Sepikojast on praegu alles vaid varemed, kuid elumaja on tänagi elamiskõlblik.
2008 alustas praegune omanik, sepa lapselaps, siin renoveerimist. Esialgse 51,5 ruutmeetrise elumaja laiendas ta 126 ruutmeetrile. Vana palkmaja uued osad on tehtud aeroplokist, soojustatud ja pandud uus puitvooder, uued puidust pakettaknad, põrandad, siseuksed ja välisuks. Majas on 3 tuba, avaras magamistoas suur garderoob, võimalik välja ehitada ka neljas tuba. Sooja annab puupliit koos soojamüüriga, lisaks kütab maja õhksoojuspump. Duširuumi ja sauna ehitus on pooleli.
Uus kivikatus paigaldati aastal 2010, pandud ka uued talad. Majas on uus elektrijuhtmestik (3x16 A). Vesi ja kanalisatsioon tsentraalne, lisaks õues salvkaev.
Maja all kuiv kelder (8 m2).

KINNISTU
Õuel on maakividest sepikoja varemed, selle kõrval nõukogude ajal juurde ehitatud laudast jäänud paekivivaremed. Kinnistu on piiratud ühelt poolt kuusehekiga, mis läheb üle mõisapargiks, teisel pool on naabriga piiriks tiik. Tiigi teisel kaldal oli vanasti vesiveski. Tiik on üks kinnistu tõmbenumbreid ka täna, sest kevaditi ärkab tiigi nurgas kividest laotud süvendis ellu arteesia kaev, millest pulbitsev vesi pakub põnevat vaatemängu. See nn isiklik nõiakaev täidab kevadeks tiigi veega, suveks tiik kuivab. Uus omanik saab soovi korral tiigi sügavamaks kaevata.
Õuel on kuivkäimla ja toimiv suitsusaun. Krunt on tänu tiigi rajamisel kuhjunud pinnasele ümbrusest veidi kõrgem ja tänu sellele püsib kenasti kuiv. Õuel kasvavad viljapuud, privaatsust loovad ja väärikust lisavad vanad pärnad, vahtrad, kastanid.

IDEE! Kuna kinnistu on suur, võib selle jagada mitmeks väiksemaks krundiks, muuta maa otstarvet ja alustada uusarendusobjektina. Koht on selleks ideaalne: asula keskel, põlispuude ja ilusa loodusega; pealinn on lähedal, elekter, vesi ja kanalisatsioon olemas.

PIIRKOND
Aruküla on elav ja arenev elukoht, mitmes mõttes tõmbekeskus. Siinses mõisas asub Aruküla Waldorfkool – koht, mille pärast on siia kolinud mitmed pered. Asulas on kohvik ja kauplused, mõisas tegutseb muusikakool, lasteaed, kunsti- ja muud huviringid. Ka Aruküla põhikool on heas kirjas ning kooli uhke staadion elavas kasutuses. Talviti valavad kohalikud sinna hokiväljaku ja käivad hokit mängimas. Hästi on hooldatud kergliiklusteed.
Aruküla seltsielu on muljetavaldav – tänu kohalikule aktiivsele kultuurikorraldajale käib siin väga elav seltsielu. Vallamajas toimuvaid külalisetendusi, millele Tallinnas pileteid ei saa, tulevad pealinna teatrisõbrad vaatama just siia; lauluväljakul peetakse suviti üritusi, kus esinevad A-klassi artistid ja publikut jagub alati.
Arukülal on väga hea ühendus Tallinnaga – kesklinna umbes 23 km, lennujaama jõuab autoga 20 minutiga. Sujuv ühistranspordiühendus (buss, marsruuttakso, rong).

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Foral Kinnisvara
Vaata firma profiili
Kliendipäev tulekul!
L 18.05 17:00-17:30
Registreeri
Võta ühendust
Uus hind
299 000 € 2 794 €/m²
330 000 €
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3570394
Tube 4
Magamistube 2
Üldpind 107 m²
Korruseid 1
Ehitusaasta 1924
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 8926 m²
Katastrinumber 65101:003:0131
Registriosa number 11228102
Energiamärgis -
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%