Müüa maja - Roo 18a, Pelgulinn, Põhja-Tallinn, Tallinn, Harjumaa

Ideaalse asukohaga kahe maja ning aiaga kodu

Kinnistu, puitmaja, elamispind 143 m², kogupind 202 m²

Köök: gaasipliit
Sanruum: wc ja vannituba eraldi, vann, tsentraalne vesi, kanalisatsioon
Küte ja ventilatsioon: ahjuküte, gaasiküte, kamin
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, aiaga ümbritsetud, valvesüsteemi kaabeldus tehtud
Lisainfo: parkimine tasuta, ühistransport, kõrvalhoone, panipaik, keldrikorrus, elekter, profiilplekk-katus
Ümbrus: veekogu lähedal, ümbruses eramud ja korterelamud, linnas, teed heas seisukorras, naabrid ümberringi

Pakkuda kahe elamuga kinnistu perele või mitme korteriga arendusprojektiks Pelgulinnas. Hooned on rekonstrueerimist vajavas seisukorras. Kodu on olnud tänaste omanike käes üle 35 aasta.

Majadesse on toodud 3-faasiline vooluühendus: jagatud kaitse osa 50.0A, pinge ja faasid 3X400V. Olemas valmidus liitumiseks Telia teenustega. Suurt renoveerimist ei ole kummagi majaga tehtud, siiani on neil algne vooderdus ning katus. Nendes majades asuvates korterites on tehtud jooksvat remonti vastavalt pere vajadusele ning seetõttu on ka nende seisukord heast kuni kapitaalremonti vajavani.

Kütteks on ruumides võimalik kasutada ahjusid, kuid ka need vajavad korralikku hooldust. Kahes korteris on säilinud ka algne pliit. Mõlemas majas asub gaasikatel, suuremas majas on hiljuti katel vahetatud moodsa Buderuse kondensatsioonigaasikatla vastu.

Roo 18A/1 koosneb esimesel korrusel 4 toast, kokkuehitatud köögist ja WC-st. Teisel korrusel on 2 korterit, millest üks on nagu maja valmimise ajal kõik 4 korterit: 2-toaline; teises korteris on planeeringu muutmise tulemusel lisaks köögile ja WC-le üks suur tuba. Kummaski korteris on eraldi köök ja WC. Hoone keldrikorrusel asub gaasikeskkütteruum, pesemisruum dušši ja vanniga, küttepuude paigutamise ruum, panipaik ning toidukelder. Pööningukorrus on välja ehitamata.

Roo 18A/2 on 2-toaline köögi ja WC-ga väike maja, millele lisandub veel eraldi sissepääsuga 1-toaline majaosa köögi ja kuivkäimlaga (see osa pole olnud aastakümneid kasutuses). Maja pööning on välja ehitamata. Keldris asub küttepuuderuum, gaasikeskkütteruum ja toidukelder.

Logistiliselt on krundil väga hea asukoht: see asub Põhja-Tallinna linnaosas, Pelgulinna elamute rajoonis, piirkonnas on hea infrastruktuur, krundil on privaatsust tagav suurus, kinnine aed ning võimalus parkida mitut autot nii aia sees kui aiast väljas oma kinnistul. Olemas on vajalikud tehnovõrgud. Krundist on Härjapea bussipeatus vaid paari minutilise jalutuskäigu kaugusel. Sealt saab sõita nii kesklinna kui Balti Jaama ja teistpidi Pelguranda või Paljassaarde. 10-minutilise jalutuskäigu kaugusel on Ädala peatus, kust saab bussiga edasi näiteks kesklinna, Mustamäele, Õismäele või Lasnamäele. Naabruses paiknevad mitmed eri jaekettide toidupoed ning lähedal asub ka Pelgulinna Tervisemaja ning Pelgulinna sünnitushaigla.

Ümbruskond on vaikne, elaks nagu väikeses aedlinnas.Krundil on täielikult piiratud väike aed õuna- ja ploomipuude ning paari sõstrapõõsa ja lilledega. Parim koht lastega ja/või koduloomadega peredele ja/või loominguga tegelemiseks.

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Marek-Meelis Puust
Marek-Meelis Puust Kasutaja on identifitseeritud
Omanik
EST ENG
Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Marek-Meelis Puust
Marek-Meelis Puust Kasutaja on identifitseeritud
Omanik
575 000 € 2 847 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3544793
Tube 10
Üldpind 202 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 1935
Seisukord Vajab renoveerimist
Valmidus Valmis
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 887 m²
Katastrinumber 78408:803:4690
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%