Müüa maja, 10 magamistuba - Pargi tn 16, Looduslähedus, matkarajad, Nõmme, Tallinn, Harjumaa

Ainulaadne pakkumine

Kinnistu, puitmaja, elamispind 845 m², kogupind 845 m²

Sanruum: dušš, wc ja vannituba eraldi, tsentraalne vesi, kanalisatsioon
Küte ja ventilatsioon: gaasiküte, kombineeritud küte, tsentraalgaas
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, aiaga ümbritsetud, turvauks
Lisainfo: seinakapp, terrass, elekter, garderoob, pakettaknad, parkett, parkimine tasuta, panipaik, muu, profiilplekk-katus
Ümbrus: teed heas seisukorras, ümbruses eramud, asub keskuses

Müügiks pakkuda ainulaadne kahepereelamu Nõmme rahulikult tänaval. Ümberringi madalhoonestus ja eramud, 10 minuti jalutuskäigu kaugusel Pääsküla raba matkarada, pargid ja muud mida pakub parim elukeskkond Nõmme. Hoone on projekteeritud ja ehitatud 1994 aastal kahepereelamuna, järgnevate aastate jooksul kohandatud lastehoiu asutuseks ja olnud lastehoiuna kuni 2023 aastani ka kasutuses. Hoone on projekteeritud kahekorruselisena ja täiskeldriga. Algse projekti kohaselt keldrisse kavandatud autoparkimiskohad ja garaaz ning abiruumid kui kasutusele võetud lastehoiu köögi, söökla ja abiruumidena. Tänasel päeval on võimalik hoone ka jagada kaheks kuni kolmeks eraldiseisvaks korteriomandiks- ideaalne võimalus majutada ühe pere mitu põlvkonda. Ruumilahenduselt ja sanitaarruumide asukoht võimaldab iga majaosa eraldi kasutada. Kahte algselt planeeritud hooneosa ühendab esialgu planeeritud talveaed, mis tänasel päeval on kujundatud avaraks aatriumiks- kaminasaaliks.

Hoone on ehitatud puitkonstruktsioonis, fassaadimaterjalina on kasutatud puhtalt laotud keraamilist tellist. Hoone sokkel on kaetud klombitud pinnaga loodusliku kiviga. Vundament on ehitatud vundamendiplokkidest, katusekatteks on plekk. Tehnosüsteemidena on kasutusel gaasiküte ning ka sooja vee tootmine toimub gaasikatlaga. Hoone konstruktiivne seisukord on hea, tehnosüsteemid on korrektselt hooldatud ja kaasajastatud. Majas on aastate jooksul tehtud jooksvalt parandustöid ning muudetud vastavalt vajadusele ruumiplaneeringut.

Hoone müüakse tervikuna ja koos tehnosüsteemiga, ilma lastehoiu sisustuseta. Väga potensiaalikas ja hea ruumiplaneeringuga projekt erinevateks kasutusotstarveteks. Võimalik kasutada ühe- või mitme pere elamuna, teenusruumidena või kasutusotstarbeid kombineerides kuna hoone planeering võimaldab erinevaid sissepääse ning ruumilahendusi.

Abistan Teid kogu ostuprotsessi jooksul- tehingu finantseerimine, pankadega suhtlus, ostutehingu korraldamine ja vajadusel korraldame ehitus-, sisustus- ja kolimisteenuse.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Ideeruum OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
1 200 000 € 1 420 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3623620
Tube 15
Magamistube 10
Üldpind 845 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 1961
Valmidus Valmis
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 1505 m²
Katastrinumber 78404:406:0230
Energiamärgis Puudub
Kulud suvel/talvel 200 € / 600 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%