Müüa korter, 2 tuba - Türi tn 9, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

A-ENERGIAKLASS! KÖÖGIMÖÖBEL JA GARDEROOB HINNAS!

Korteriomand, kivimaja

Köök: induktsioon pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Lisainfo: rõdu 5.7 m², parkett, lift, seinakapp, uus elektrijuhtmestik, toad eraldi, pakettaknad
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, turvauks, trepikoda lukus

Müüa tuliuus valgusküllane ja hubane kodu aastavahetuse paiku valminud majas Türi Kvartalis. Siin on mõnusalt ruumi, avarad toad ja hommikupäikese poole avanev rõdu. Hommikul ärgates saad magamistoa suurest maast laeni aknast imetleda Luite asumi eramaju; õhtul rõdult jälgida, kuidas naabrid Türi kvartali pargis aega veedavad.

Oma uude koju võid juba sisse kolida tehingu päeval. Kvaliteetne, vitriinkapiga ja siseviimistluse toonidega mõnusalt sobituv köök on juba paigaldatud. Köögitehnika on kõik uus ja garantiiga, ainult kvaliteetsetelt brändidelt - Electrolux, Whirlpool, Franke. Esikus on olemas mahukas garderoobikapp ja nutikad panipaigad ning sahtlid, et ka väiksemad nipsasjakesed saaks mugavalt ära paigutada. Magamistoas saad ise valida, kas paigaldada terve seina laiuselt garderoobikapp (kapi sees valgustus!) või teha hoopis eriti äge walk-in garderoob. Piltidel nähtav lahtine mööbel ja aksessuaarid ei kuulu hinna sisse.

A-energiamärgisega majas on küttekulud naeruväärselt madalad. Lisaks pakuvad pangad nii energiatõhusa kodu ostmiseks laenu sisuliselt poolmuidu. Seda võimalust ei saa ju ometi jätta kasutamata!

Türi 9 arenduses on kasutatud keskmisest kvaliteetsemaid ja ilusamaid viimistlusmaterjale. Selliseid vannitoa plaate ja santehnikat, aga ka siseuksi ja uste detaile kohtab tavaliselt oluliselt kõrgema hinnaklassi kodudes. Maja üldalad on detailideni läbimõeldud ja korralikult viimistletud. Üldmulje on suursugune, stiilne ja harmoneeruv.

Arendaja ise ütleb, et Türi Kvartal on nagu väike linn suure linna sees. Siin on ruumi ja õhku, oma park ja kõrval vaikne eramajade rajoon. Siit on kerge liikuma pääseda nii auto, ratta kui ühistranspordiga - olgu selleks buss, tramm või koguni rong. Ülemiste terviserajad on ka praktiliselt siinsamas. Kesklinn, aga aedlinna võludega.

Korteri hind on 205 000 €, millele lisandub parkimiskoha maksumus 9 000 €. Parkimiskoht paikneb hoovis, mugavalt maja välisukse lähedal, ent samas mööduvatest autodest eemal. Majas on olemas eraldi ruum jalgrataste ja lastevankrite hoiustamiseks.

Helistage juba täna, et kokku leppida koduvaatamine ja avastada see võrratu uus kodu, mis võiks olla just Teie jaoks!

Kuulutuse link
Pärl Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
205 000 € 4 352 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3638088
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 47.1 m²
Korrus/Korruseid 2/7
Ehitusaasta 2023
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:101:5298
Energiamärgis A
Kulud suvel/talvel 70 € / 130 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%