Müüa korter, 3 tuba - Söödi 6--, Pelgulinn, Põhja-Tallinn, Tallinn, Harjumaa

Kompaktne 3-toaline eestiaegses kivimajas

Korteriomand, kivimaja

Köök: keraamiline pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, boiler, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: Õhk-vesisoojuspump
Lisainfo: mööbel, pakettaknad, uus elektrijuhtmestik, kõrged laed, TV, mööbli võimalus
Side ja turvalisus: turvauks, trepikoda lukus

Müüa kompaktne 3-toaline korter eestiaegses kivimajas Pelgulinnas, vaiksel ja väiksel (vaid 115m pikal) Söödi tänaval, mis jääb Auna ja Taime tänava vahele.

KORTER
2014.a renoveeritud 2-toaline korter muudeti 3-toaliseks, kui suur magamistuba jagati kergseinaga kaheks toaks (magamistuba ja kabinet/magamistuba) ning köök ja elutuba muudeti avatuks. Korterisisesed seinad ei ole kandvad. Renoveerimise käigus vahetati välja elektrisüsteem, renoveeriti korteri laudpõrandad, täielikult renoveeriti duširuum ja wc, köök ning kogu ülejäänud korteri siseviimistlus.
Ehitisregistris on korter arvel 2-toalisena, kuna kabinetituba ei vasta eluruumile kehtestatud miinimum nõuetele, milleks on nt miinimum toa suurus 8 m² ning vastasseinte vaheline kaugus, mis peab olema vähemalt 2,4 m. Kabinetituba on 7,18m² ning kahe vastasseina vaheline kaugus 2,1m. Teine ruum (magamistuba) on 9,95m².

SISUSTUS
Korter müüakse põhimõtteliselt koos kogu mööbli ja tehnikaga, mis piltidelt näha, v.a. kabineti laud ja tool ning elutoa arvutilaud. Korterisse jääb köögimööbel koos integreeritud külmiku, keraamilise pliidi, küpsetusahju ja kubuga (söefiltriga), mikrolaineahi, nõudepesumasin, söögilaud koos toolidega. Elutoa diivan, teler, suur ja praktiline seinariiul. Magamistoa voodi ja lükandustega riidekapp. Kabinetis valge riiul. Duširuumi mööbel ja san.tehnika ning pesumasin. Esikumööbel. Korteri kohtkinnitatud valgustid ja rulood.

KÜTE
Majas on autonoomne õhk-vesi soojuspump, millelt kogu maja korterite küte. Korteris on stiilsed eestiaegsed radiaatorid.
Duširuumis el.põrandaküte. Soe vesi el.boileriga (100-liitrine).

PANIPAIK
Korteri juurde kuulub majasisese jaotuse järgselt keldriboks maja soklikorrusel. Lisaks on seal majaelanike ühiskasutuses eraldi jalgratta hoiuruum.

PARKIMINE
Tasuta tänaval vastavalt vabale kohale.

SIDETEENUS
Antud aadressile pakub Telia kaabliga koduinternetti kiirusega kuni 1Gbit/s üles/alla. Elisa pakub koduinternetti kiirusega kuni 500 Mbit/s alla ja 50 Mbit/s üles.

ENERGIAMÄRGIS : puudub

MAJA
12 korteriga paksute kiviseintega eestiaegne maja, kus tegutseb korteriühistu. KÜ-l puudub laen. Majas on renoveeritud üldelekter, vahetatud trepikoja aknad ja renoveeritud välisuks, Mõistlikud kommunaalarved : suveperioodil keskmiselt 95 eur, talvel 140 eur + oma tarbimise järgi elekter ja vesi.

ASUKOHT
Väga mugav ja mõnus asukoht! 150m raadiuses on Ristiku Põhikool, Taime lasteaed, Avatud Kool, Sõle Spordikeskus ja jalgpallihall. Populaarne Telliskivi Loomelinnak jääb 1,6km kaugusele.

HELISTA ja broneeri kohtumine oma uue koduga Pelgulinnas!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
ADREM KINNISVARA OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
140 000 € 3 004 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3635447
Tube 3
Üldpind 46.6 m²
Korrus/Korruseid 2/3
Ehitusaasta 1939
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78408:803:0009
Energiamärgis Puudub
Kulud suvel/talvel 95 € / 140 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%