Müüa maja, 3 magamistuba - Kassitatra põik 3, Maardu, Harjumaa

Sinu uus kodu MUUGA vaiksel sesetänaval!!

Kinnistu, puitmaja, kogupind 96.2 m²

Köök: elektripliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: wc ja vannituba eraldi, dušš, boiler, saun, tsentraalne vesi, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: ahjuküte, kombineeritud küte
Lisainfo: kõrvalhoone, pakettaknad, puusein, kivikatus
Side ja turvalisus: aiaga ümbritsetud

Majal olemas kehtiv kasutusluba ja kogu dokumentatsioon korras.

Aed on jagatud mugavalt kaheks tsooniks, kus tänavapoolses osas on sissepääs kinnistule ja ruumikas abihoone. Aias kasvavad väärikas eas ja mõõtmetes kadakas, viljapuud ja elupuud, mis annavad mõnusat varju nii lõõskava kesksuvepäikese, kui tugevate tuulte eest. Maja hommikupoolses osas olevas aias on piisavalt privaatsust ja ruumi, et nautida oma aia võlusid.

Maja: Maja on ehitatud Kastelli tehases toodetud elementidest.
Katus: Kivikatus
Aknad: 3-kordsed puitaknad nn. kadrioru tüüpi aknad.
Küte: 2020. aastal ehitatud massiivne kaminahi suudab ühe kütmisega mitmeks päevaks sooja pakkuda, lisaks on majal ka elektriga põrandaküte ja elektriradiaatorid. On olemas hinnapakkumine õhk-vesi soojuspumba ja vesipõrandakütte paigaldamiseks. Olemas ka pakkumine, et lisada päikesekütte moodul.

1. korrus:
Esimesel korrusel asub avar elutuba-köök., millel on kõrge läbi kahe korruse avanev lagi. Elutoa aknad avanevad vaatega .lõuna ja õhtupoolsesse lopsaka rohelusega aeda, kust paistab päike alates hommikust kuni õhtuni välja.
Köögi osast ja saunast on pääs verandale hommikupoolsesse aeda, kus on mõnus päeva alustada või leili viskamise vahele jahutust võtta
Saun ja vannituba asuvad mugavalt köögi ja veranda kõrval.

Suur 1. korruse magamistuba on kokku ehitatud algupärasasest kahest toast kohe maja ehitamise käigus . See magamistuba on kahepoolse sissepääsuga nii vannitoa kui trepihalli ja WC poolt. See tuba on võimalik ehitada kaheks eraldi magamistoaks.

Peaukse juures on mugav seinakapp üleriietele. Peasissekäigu kohal oleva varikatuse kinni ehitamisel saab tekitada ca 6 m2 tuulekoda/esiku.

2. korrus:
Teisel korrusel asub suur magamistuba. Selle magamistoa aken on vaatega põhja ja sissepääs on avatud siserõdule mis asub elutoa kohal.
2. korrust on võimalik laiendada elutoa kohal asuva avatud ruumi arvel, vahelae laagid on juba olemas. lisanduva magamistoa pindala oleks kuni 14 m2 olenevalt lahendusest. Võimalik ehitada ka 2. korruse vannituba.

Transport: Lihtne pääs nii linna kui linnast välja viivatele põhitrassidele. Läheduses asub bussipeatus, hea ühistranspordiühendus linnaga. Mustakivi ja Tähesaju keskused 7 minuti autosõidu kaugusel.
Olme: Läheduses asub uus Muuga lasteaed, kohalik rikkaliku valikuga kauplus. Natuke kaugemal Muuga Maxima, Pärnamäe keskus, söögikohad ja muud teenindust pakkuvad töökojad.

Tule ja vaata oma uus kodu vaikses ja rohelises Muuga aedlinnas üle.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust
280 000 € 2 911 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3630512
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 96.2 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 2004
Valmidus Valmis
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 854 m²
Energiamärgis -
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%