Müüa majaosa, 3 magamistuba - Õie tee 5-1, Saustinõmme, Saku vald, Harjumaa

Müüa suure äärmise hooviga hubane ridaelamuboks

Korteriomand, kivimaja, elamispind 101 m², kogupind 104.3 m²

Köök: keraamiline pliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: wc ja vannituba eraldi, dušš, saun, kanalisatsioon, tsentraalne vesi
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, maaküte
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV
Lisainfo: parkimine tasuta, ühistransport, panipaik, terrass, elekter, mööbli võimalus, mööbel, pakettaknad, parkett, kiviplaatsein
Ümbrus: mets lähedal, ümbruses eramud, äärelinnas, teed heas seisukorras, naabrid ühel pool

Müüa hubane ja väga heas seisukorras 4-toaline (104,3 m2) äärmine ridaelamuboks Saustinõmmel, armsas peresõbralikus Metsaveere asumis Tallinna lähistel. Tegemist on äärmise ridaelamuboksiga, mille juurde kuulub mõnusalt avar 890 m2 hoov ning suur 80 m2 terrass.

Kodu on valmis sissekolimiseks ja soovi korral jääb piltidel olev mööbel ostjale.

MAJA:

Maja on valminud 2019. aasta sügisel. Ridaelamuboksi elamispind on 101m2, sellele lisandub õuest sissepääsuga tehnoruum pindalaga 4m2, mida saab kasutada panipaigana.

Vesi ja kanalisatsioon on tsentraalsed. Küttesüsteemiks on maaküte. Boksil on soojustagastusega ventilatsioon, kõikides ruumides on reguleeritav vesipõrandaküte ning põrandatel naturaalparkett. Majal on 3x klaasiga pakettaknad.

Kokku on ridaelamuboksis 4 tuba - 3 magamistuba ülakorrusel ja suur avatud elutuba-köök esimesel korrusel. Esimesel korrusel on lisaks esik, panipaik-hoiuruum ning WC. Teisel korrusel asub lisaks magamistubadele dušiga vannituba-wc ja saun.

Köögis on kvaliteetne mööbel (tammespoonitud uksed all, nanomatt pinnaga uksed üleval ja kivist töötasapind) ja vajaminev tehnika (külmkapp, nõudepesumasin, ahi, pliit ja mikrolaineahi).

AED/HOOV:

Ridaelamus kuulub iga boksi juurde kasutuskorra alusel hooviala ja kaks parkimiskohta.

Käesoleva kodu puhul on tegemist äärmise ridaelamuboksiga, mida ümbritseb 890 m2 kinnine, aiaga piiratud hooviala. Boksi ümber on ka suur 80 m2 termomännist terrass, millel on 2 istumisala ja üks varjualune.

Aed on hoolitsetud: ühes servas asub ilupeenar lillede ja ilupõõsastega, teises servas marjapõõsad ja 3 peenrakasti. Aias asub ka laste mängumaja liumäe ja liivakastiga.

ASUKOHT:

Metsaveere on peresõbralik ja turvaline elukeskkond Tallinna lähinaabruses ning ideaalne lastega peredele. Välja ehitatud kogu infrastruktuur, sh kõvakattega teed ja tänavavalgustus. Elurajooni keskel on lastele mõeldud mänguväljak ja külaplats koos rannavolleväljakuga. Külas on veel korvpalliväljak ja lastele tehtud kelgumägi ja uisuplats. Hiljuti rajati piirkonda ka kergliiklustee ning 3 km kaugusel avati Luige Super Rimi, seega kodupood on vaid mõne minuti autosõidu kaugusel.
Kiire ühendus Tallinnaga - Järve Selverist 13 minuti ja kesklinnast 20-25 minuti autosõidu kaugusel mööda Viljandi maanteed. Ühistranspordi peatus on elamurajoonist mõnesaja meetri kaugusel. Saku vald on organiseerinud koolilastele eraldi bussiliini.

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Laura
Laura
Omanik
299 950 € 2 876 €/m²
Müüa majaosa
Müüa majaosa www.kv.ee/3458299
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 104.3 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 2019
Seisukord Heas korras
Valmidus Valmis
Omandivorm Korteriomand
Krundi pind 890 m²
Katastrinumber 71801:001:1218
Energiamärgis B
Kulud suvel/talvel 90 € / 180 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%