Lahekalda

ERIPAKKUMISED aprilli lõpuni!

144 000 - 333 000€

Tutvu korterite valikuga: http://www.merko.ee/lahekalda/hinnad-plaanid/ 

Paekalda 23 kodud on sissekolimiseks valmis, Paekalda 21 maja valmib juba suve alguses. Vannitoa sisustus hinna sees! Võta ühendust ja küsi lisa.


Lahekalda on Kadrioru ja Pirita vahel, Maarjamäe paekaldal asuv kiirelt arenev ja tuleviku trendikaim piirkond. Sinna kerkivad kümnekonna lähiaasta perspektiivis uued moodsad eluhooned üle tuhande mugava korteriga, kohalikke elanikke teenindav kodukauplus koos väikeäride ja teeninduspindadega ning pisematele mõeldud lasteaed.

Lahekaldas on ilu, melu ja aktiivsed aja veetmise võimalused käeulatuses, ent koju saabudes saad end täielikult välja lülitada ning nautida tõeliselt idüllilist rahu ja privaatsust. Nõnda koged parimat mõlemast maailmast!

Kvartal asub ligi seitsmeteistkümne hektari suurusel looduskaunil paekaldal. Kortermajad jäävad veepiirist täpselt nii kõrgele, et paljude kodude akendest avaneb vaade merele või kesklinna tornidele.

Ühelt poolt pääseb Lahekaldast kergesti Jaapani Aeda ja Kadriorgu imelisi vaateid, kultuuri ja maitseelamusi kogema. Sportimisvõimalusi saab nautima minna Piritale, mis on Lahekaldaga ühendatud läbi Mäe kergliiklustee. See viib Maarjamäe klindilt alla Maarjamäele ja sealt edasi Pirita rannapromenaadile, Jõeorgu või Pirita metsa terviseradadele. Kel huvi südalinna uudistama minna ei pea sugugi sõiduauto järele haarama, sest Narva maantee bussipeatusesse on vähem kui poolekilomeetrine jalutuskäik.

Looduslikku elukeskkonda rõhutab naabruses asuv männimets. Et loodus oleks kohe koduukse taga, on Lahekalda kvartalis puude ja lillepõõsastega haljastatud pargialad ja armsad hoovid, kus on mõnus lõõgastuda igal aastaajal. Pere pisemaid rõõmustavad mänguväljakud, täiskasvanutele jätkub ruumi ja mugavaid istepinke privaatsetes ja valgustatud puhkealadel, kus saab vabas õhus raamatut lugeda või hoopis sõpradega lauatennist mängida.

Arenduse kõrge ehituskvaliteedi taga seisab Merko professionaalsus ja aastatepikkune kogemus. Pikaajalise, hoolika ja hooliva töö tulemusena kanname juba mitmendat aastat järjest Eesti mainekaima kinnisvaraarendaja tiitlit (Emor 2019, 2020, 2021, 2022, 2023).

https://merko.ee/lahekalda

Asukoht kaardil

Selle uusarenduse kuulutused

Võta ühendust

Projekti andmed

Tubade arv 1 - 4
Pindala 36 - 91.2 m²
Hind 144 000 - 333 000€
Vabu objekte 32
https://merko.ee/lahekalda

Projekti ajajoon

  • Projekteerimisel
  • Ehitamisel
  • Valmib 2024

Ümbruskond

Lähim lasteaed
Tallinna Lindakivi Lasteaed 1.1 km
Ma Ray Lasteaed 1.1 km
Eralasteaed Aarete saar 1.2 km
Tallinna Liikuri Lasteaed 1.2 km
Lähim kool
Sisekaitseakadeemia 1.2 km
Lasnamäe Vene Gümnaasium 1.2 km
Tallinna Täiskasvanute Gümnaasium 1.4 km
Lasnamäe Gümnaasium 1.5 km
Lähim peatus
Paevälja
12 172 29 60 63 65
480 m

Merko Kodud OÜ

Järvevana tee 9g, Tallinn, Harjumaa 11314
680 5105
[email protected]
www.merko.ee/kodud

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%