KASSISABA TOWNHOUSE

Loode 10, Tallinn

HUBANE TOWNHOUSE, 20 000€ KÖÖK HINNA SEES!

596 000 - 750 000€

Townhouse Tallinna südalinnas! 

KASSISABA TOWNHOUSE - asub linna kõige hubasemas, vaiksemas ja kenamas Tallinna piirkonnas - Kassisabas.  Arendus koosneb kahest kolme korteriga hoonest. 3-korruselistes TOWNHOUSE stiilis elamuühikutel on igal ühel oma sissepääs, terrass ja isiklik väike hoov.

Fassaad ja aknad mänglevad miljööala rütmidega. Hoone flirdib piirkonna arhitektuursete võtete ja detailidega. Omapärase planeeringu ja lahendusega arhitektuur ühelt poolt sulandub piirkonda, teiselt on tüpoloogiliselt selgelt eristuv kogu piirkonna hoonestusele. 

Tänavaäärne maja on projekteeritud süsimusta ja hoovi maja lumivalgena - arhitektuursed elemendid hoonete vahel on kombineeritud musta ja valgega.

Iga elamuühik on unikaalse puidumustriga. Viimistlemiseks kasutatakse kvaliteetsed, erineva kalde puitvoodrit.

Esimese korrusel asub läbi maja projekteeritud elutuba, kus köök on hommiku päikese ja elutuba sisehoovi - õhtusele päikesele avatud. Elutuba on osaliselt läbi kahe korruse avatud ja 4,7-5,5 meetriste akendega. Teisel korrusel asub mugav ja hubane magamistuba koos oma vannitoa ja garderoobiga. Teise korruse klaasseinaga saunast on võimalik piiluda elutuppa ja sisehoovi.  Kolmandal korrusel asub eraldi duširuum, garderoob ja kaks tuba, mida saab kasutada lastetoa-, kabineti-, magamis- või külalistoana. 

Igal ridaelamul on projekteeritud üks parkimiskoht, kus on võimalik paigaldada elektriauto laadimisjaama. Majade vahele luuakse puhkeala ja privaatne laste mänguväljak.

KASSISABA TOWNHOUSE - suurepärane elukoht peredele ja neile, kes unistavad unikaalsest kodust, isikliku sissepääsu, terrassi ja hoovialaga kõige hubasemas Tallinna miljööalas.

SEITSE PÕHJUST, MIKS VALIDA KASSISABA TOWNHOUSE

1. Asub kesklinnas ning kõik eluks vajalik on kiviviske kaugusel

2. Kaasaegne ja unikaalne arhitektuur

3. Isiklik sissepääs, terrass ja hooviala

4. Läbimõeldud planeering ja kaasaegne siseviimistlus

5. Osaliselt läbi kahe korruse avatud ruum ja suured aknad

6. Mugavad põrandakütte ja ventilatsioon süsteemid

7. Energiaklass A

ASUKOHA TUTVUSTUS

KASSISABA TOWNHOUSE asub Kassisaba piirkonnas. Kassisaba on vaikne, rahulik ja omanäoline miljööala, kontrastse arhitektuuriga puitasum. Jalutuskäigu kaugusel asuvad Toompea, Vabaduse väljak, Telliskivi Loomelinnak, Meriton spa, Kristiine Keskus ja linna peamised pargid ja vaatamisväärsused:

* Toompea Loss 

* Tallinna rahvusraamatukogu

* Falgi Park ja mänguväljak

* Hirvepark

* Snelli Park
 

MAJA ERIPÄRA 

MAJA KONSTRUKTSIOON

Korterelamu on lintvundamendil kivimaja. Välisseinad on laotud plokkidest laiusega 190 mm, fassaadi viimistlemiseks kasutatakse stiilset, erineva kaldega puitvoodri. 

Korteritevahelised seinad on samuti laotud plokkidest laiusega 240 mm, mis on sisse valatud betooniga ja seinte parema heliisolatsiooni tagamiseks mõlemalt poolt krohvitud. Tubade vahelised seinad on ehitatud tugevdatud kipsplaatidest ja metallkarkassist, mis on täidetud heliisolatsiooni villaga. 
 

SISEVIIMISTLUS

Siseviimistluses on kasutatud vaid kvaliteetseid premium-klassi materjale: naturaalne tammeparkett, Itaalia plaadid, Hansgrohe segistid.

Olenevalt klientide eelistustest oleme välja töötanud kaks viimistluspaketti: tumedates ja heledates toonides viimistlus. Heledates toonides viimistluse pakett  loob ruumi kerguse ja seob kõik sisustuselemendid terviklikuks kompositsiooniks. Tumedates toonides viimistluse pakett  annab teie korterile trendika ja stiilse lahenduse. Hinna sees on ka köögimööbel firmalt Kraus Köögid summas 2000 eurot.
 

KÜTE

Korterites on põrandaküte. Kõikide tubade temperatuuri saab seadistada eraldi andurite abil. Maja köetakse õhk-vesi küttesüsteemiga. Suvel süsteem töötab vajadusel ka jahutusena. 
 

VENTILATSIOON

Majas on õige mikrokliima ja igasse korterisse on tagatud värske sooja õhu juurdevool tänu sissepuhke- ja väljatõmbeseadmele.
 

ENERGIATÕHUSUSE KLASS A

Majal on energiatõhususe klass A. Kasutatud on uue põlvkonna PIR-soojustit, mille soojusülekandetegur on 0,025 W/mK. Katusele paigaldatakse päikesepaneelid. Õhk-vesi-tüüpi soojuspump tagab korterites säästliku soojusenergia. Samuti paigaldatakse puitalumiiniumist 3-kordsed klaaspaketist valmistatud aknad. Akendel kasutatakse päikesekaitseklaase, et vältida ruumide ülekuumenemist.

Ehituse lõpp - Veebruar 2025
 

Lisa informatsioon: 

e-mail: [email protected]

Tel. +372 56855814
 

KRAUSS kinnisvara  OÜ

http://www.krausskinnisvara.ee

https://krausskinnisvara.ee/

Asukoht kaardil

Selle projekti pinnaplaanid

Selle uusarenduse kuulutused

Projekti andmed

Tubade arv 4 - 5
Pindala 104.1 - 113.7 m²
Hind 596 000 - 750 000€
Vabu objekte 10
https://krausskinnisvara.ee/

Projekti ajajoon

  • Projekteerimisel
  • Ehitamisel
  • Valmib 2025

Ümbruskond

Lähim lasteaed
Tallinna Kelmiküla Lasteaed 250 m
Laste Mängu- ja Arenduskeskus Sajajalgne 640 m
Muumipere Lastesõim 660 m
Tallinna Endla Lasteaed 670 m
Lähim kool
Jakob Westholmi Gümnaasium 350 m
Pelgulinna Gümnaasium 590 m
Kaarli Kool 690 m
Tallinna Balletikooli üldharidusklassid 820 m
Lähim peatus
Tehnika
4
110 m
Ristiku
1 22 41 41B 43 5 66
240 m
Pelgulinn
40 59
350 m
Kelmiküla
1 22 4 40 41 41B 43 5 59 66
360 m

KRAUSS kinnisvara OÜ

Vesilennuki 18, Tallinn, Harju maakond 10137
5685 5814
Kodu@krausskinnisvara....
www.krausskinnisvara.ee

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%