Müüa maja, 4 magamistuba - Väike-Nurme tee 13, Saha, Jõelähtme vald, Harjumaa

2024.AASTAL VALMIV A-ENERGIAKLASSI MAJA SAHAL

Kinnistu, puitmaja, elamispind 132.1 m², kogupind 145.6 m²

Sanruum: wc ja vannituba eraldi, saun, dušš, lokaalne vesi, kanalisatsioon
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, maaküte
Lisainfo: puurkaev, panipaik, elekter, pakettaknad, parkett, parkimine tasuta, terrass, profiilplekk-katus
Ümbrus: mets lähedal, ümbruses eramud, teed heas seisukorras

Jõelähtme vallas, Saha külas on müügile tulnud 7 122 m2 suuruse kinnistuga 2024.aasta lõpus valmiv elumaja koos auto varjualusega. Kuna maja ehitus pole veel alanud, siis hetkel on ostuhuvilisel võimalik maja planeeringu osas veel kaasa rääkida ning endale sobivaid muudatusi teha.

Hinnas sisaldub 1 514 m2 suurune elamumaa ning 5 608 m2 suurune maatulundusmaa, katastrinumbriga 24504:003:0919 (maatulundusmaa sihtotstarve toob kaasa oluliselt väiksema iga-aastase maamaksu kohustuse) kinnistu koos sellel asuva A-energiaklassi eramuga.

PLANEERING
Kinnistule on planeeritud ühekordne maja koos auto varjualusega kokku suletud netopinnaga 145,6 m2: sealjuures köetavat elamispinda on majas 132,1 m2 (sh on ka 3,8 m2 suurune tehnoruum) ning 13,5 m2 suurune soojustamata abihoone / kuur, mis külgneb kahele autole mõeldud 38 m2 suuruse auto varjualusega.

Majja on planeeritud suurte akendega avatud köök ning elutuba, kust pääseb päeva päikese poolsele 8 m2 suurusele terrassile, neli magamistuba (suurustega 12,2 m2, 14,2 m2, 8,9 m2 ja 11,0 m2), millest viimase juurde kuulub 3,2 m2 suurune walk-in garderoob, esik, mahukas walk-in garderoob esikus, panipaik/majapidamisruum, tehnoruum, tualettruum ning elektrikerisel töötava saunaga vannituba.

EHITUSLIK INFO
Tegemist on A-energiamärgisega puitmajaga, mis ehitatakse plaatvundamendile. Maja välisseinad tulevad 45x195 mm puitkarkassist, täidetud 200 mm mineraalvillaga - välimises kihis on tuuletõkke kipsplaat, sisemises aurutõkkekangas + sisemine roov 45mm + vill 50mm. Siseseinad tehakse puitkarkassist kergseintena, mis on mõlemalt poolt kaetud kipsplaadiga, täidetud mineraalvillaga. Välisfassaadiks on vertikaalne puitlaudis.
Katuse kandekonstruktsioon tehakse ogaplaatfermidest. Hoonete katused on kaldega 25º, katus tuleb Classic profiil plekk-katus.

SISEVIIMISTLUS
Põrandatele on planeeritud parkett; vannituppa, tualettruumi, esikusse ja tehnoruumi keraamiline plaat.
Aknad ja rõduuksed tulevad 3x klaaspaketiga plastikraamiga aknad. Maja siseuksed on planeeritud Swedoor massivuksed.

KÜTE, VENTILATSIOON
Elamu kütmiseks paigaldatakse maaküttel töötav kütteagregaat, mis ühendatakse betoonpõrandatesse paigaldatud küttetorustikega. Tubadesse tuleb ruumipõhiselt reguleeritav põrandaküte. Võimalik on paigaldada soovi korral elamu katusele päikesepaneelid.
Paigaldatakse soojustagastusega ventilatsiooni agregaat.

PÄIKESEPANEELID
Majale on võimalik soovi korral paigaldada päikesepaneelid, mille paigaldus koos projektiga lisab ca 10 000 EUR hinnale.

KOMMUNIKATSIOONID
Majja tuleb lokaalne vesi oma arenduse sisesest puurkaevust, seega vesi on tasuta. Soe vesi saadakse maaküttel töötava soojupumba abil. Kanalisatsioon lahendatakse kinnistu piires lokaalselt. Elektriliitumine tuleb 3x16A ning üle õhu levib interneti ühendus.

HALJASTUS
Krundile on planeeritud betoonkividest sillutisega kaetud sissesõidu tee auto varjualusega, millest majani viib kivisillutisega jalgtee. Krunt tasandatakse väljakaevatud pinnasega.

ASUKOHT
Saha küla lähimaks suuremaks keskuseks on ca 4 km kaugusel asuv Loo alevik, kus on olemas kõik eluks vajalik - kool, lasteaed, poed, erinevad sportimisvõimalused ja terviserajad. Kaugele ei jää ka Lagedi ja Kostivere külad.
Ca 20 km kaugusel asuva pealinnaga on väga kiire ja mugav ühendus kas Peterburi maanteelt või Tallinna ringtee kaudu teistelt põhilistelt maanteedelt.
Eramajade ja suurte kinnistutega Saha küla on mõnusalt vaikne ja privaatne elukeskkond, mis pakub maal elamise võlusid, olles samas linnale siiski nii lähedal!

MÜÜGITINGIMUSED
Maja valmib 2024.aasta lõpus, seega esialgu ostuhuvi korral sõlmime 10% sissemaksega notariaalse võlaõigusliku lepingu ning ülejäänud 90% müügihinnast tuleb tasuda maja valmimisel, mil sõlmime notariaalse asjaõigusliku lepingu ja toimub võtmete üleandmine.

Huvi korral võta ühendust ja saame juba täpsemalt edasi rääkida! :)

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
OPTIMA REAL ESTATE
Vaata firma profiili
Võta ühendust
369 000 € 2 534 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3633517
Tube 5
Magamistube 4
Üldpind 145.6 m²
Korruseid 1
Ehitusaasta 2024
Seisukord Uus
Valmidus Vundament
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 7122 m²
Katastrinumber 24504:003:0919
Registriosa number 13763902
Energiamärgis A
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%