Müüa korter, 2 tuba - Siili tn 6, Karlova, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

Tõeline pärl Emajõe kaldal!

Korteriomand, kivimaja

Köök: induktsioon pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte, põrandaküte
Lisainfo: rõdu 14.7 m², parkimine tasuta, TV, toad eraldi, parkett, lift
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, trepikoda lukus
Ümbrus: linnas, teed heas seisukorras, Emajõgi jõgi

Emajõe kaldal, Siili tänaval asub oma erilise arhitektuuri ja suurepärase asukohta tõttu hinnatud kortermaja, mis ehitati arhitekt Thomas Pucher & Bramberger Architects büroo projekti järgi 2008. aastal. Selles ainulaadses ehitises on müügile saabunud suure rõdu ja sauna väljaehitamise võimalusega kahetoaline korter!

KORTER
Korter asub hoone kolmandal korrusel, kuhu pääseb väga mugavalt nii trepist, kui ka lifti kasutades. Korteri eluruumi pindala on kokku 44,9 ruutmeetrit, millele lisandub rõdu suurusega 14,7 ruutmeetrit. Korterisse sisenedes jõuame avarasse esikusse, kohe vasakule jääb stiilsetes toonides vannituba koos duši, pesumasina ning tualetiga. Vannituba on mõnusalt avar ning ruumikas. Liikudes otse edasi jõuame me valgusküllasesse avatud köök-elutuppa, köök on varustatud induktsioonpliidi, õhupuhasti ning nõudepesumasinaga. Köögimööbel on hästi hoitud ning neutraalsetes toonides. Edasi liikudes jõuame me hubasesse magamistuppa, mille juurde kuulub ka paraja suurusega garderoob/panipaik. Garderoobi osa on võimalik soovi korral ümber ehitada saunaks. Magamistoa ja elutoa eraldamiseks on võimalik paigaldada näiteks liuguks. Mõlemast ruumist pääseb ka avarale rõdule - rõdu suurus on lausa 14,7 ruutmeetrit! Rõdult avanevad imelised vaated otse Emajõele.

KORTERMAJA
Siili 6 aadressil asuv kortermaja ehitati 2008.ndal aastal, majas on kokku 42 korterit ning 8 korrust. Korterelamu läheduses asub palju loodust, ilusaid kohti jalutuskäikudeks ning maja vahetus läheduses asub suur mänguväljak lastele mängimiseks. Mänguväljak asub turvaliselt sisehoovis ning autoteest eemal. Majas on olemas toimiv ühistu, kortermaja korrasoleku eest vastutab Ropka Elamuhaldus.

PARKIMINE
Korteri juurde kuulub kindel varjualune parkimiskoht, varjualusest sissepääsust on väga mugav liftiga otse sobivale korrusele sõita.

ÜMBRUSKOND
Läheduses asuvad mitmed suured toidukauplused, nagu näiteks Prisma, Sõbra selver ja Rebase rimi, lähim bussipeatus asub 5-minutilise jalutuskäigu kaugusel, bussiühendus kogu Tartu linnaga on suurepärane. Kesklinna võtab jalutuskäik aega kõigest 10-15 minutit, autosõit 4-5 minutit. Ideaalne elukeskkond inimesele, kes hindab looduse võlu, kuid soovib olla piisavalt lähedal kõikidele linnaelu mugavustele.

Kui sa tunned, et see imeline korter võiks olla sinu tulevane kodu või suurepärane investeering, siis võta minuga julgelt ühendust ning ma ootan sind korteriga tutvuma!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Rosee Estate OÜ
Rosee Estate OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
189 000 € 3 171 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3615779
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 59.6 m²
Korrus/Korruseid 3/8
Ehitusaasta 2008
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 79508:080:0011
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%