Müüa korter, 3 tuba - Kooli tn 36, Vaksali, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Kolmetoaline Vaksali-Tähtvere piiril Toometagusel

Korteriomand, puitmaja

Köök: elektripliit, köök 13.7 m², külmik, köögimööbel
Sanruum: wc ja vannituba eraldi, boiler, dušš, uus torustik, vann, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, ahjuküte, elektriküte, kombineeritud küte
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, naabrivalve
Lisainfo: panipaik, uus elektrijuhtmestik, eraldi sissepääs, kinnine hoov, TV, toad eraldi, pakettaknad, parkett, parkimine tasuta
Ümbrus: asub keskuses, teed heas seisukorras, naabrid ümberringi, ümbruses korterelamud

Avar kolmetoaline korter kahe korteriga maja esimesel korrusel - sisuliselt pool maja. Korteris on kolm tuba (kaks väiksemat ja üks suurem), köök, WC, vannituba, esik. Kaks väiksemat tuba asuvad eraldi, elutuba on läbikäidav - on võimalik olla omaette, aga ka perega koos. Korteril on eraldi sissepääs. Aknad avanevad kolme ilmakaarde: ida, lääs ja lõuna, seega on korter päikeseline, aga puitmajale omaselt ei lähe suvel talumatult kuumaks. Maja asub hoovi peal ja kuulub samale kinnistule Kooli 34-ga - kahe maja peale on moodustatud ka 18 korteriga ühistu. Ühistul ei ole laenu.

Korter on põhjalikumalt renoveeritud aastatel ****-****, värskendav san.remont tehtud 2022. Vahetatud on torustik ja elektrijuhtmed, korteris uus elektrikilp. Kombineeritud küte: kaks ahju, kaks infrapunapaneeli, vannitoas põrandaküte, esikus elektriradikas. Korteri kütmiseks piisab ühest-kahest ahjust, kui kodust ära tahta olla, aitavad sooja hoida infrapunapaneelid. Ühistus on võimalik arutada ka kaugküttega liitumise võimalusi. Soe vesi tuleb vannituppa paigaldatud boilerist, vannitoas on ka sundventilatsioon. Köögis on elektripliit ja selle kohal kubu. Põrandatel naturaalne tammeparkett, köögi seinad ja põrand osaliselt plaaditud, vannitoa seinad ja põrand plaaditud, esiku põrand plaaditud. Seintes kipsplaat, värvitud heledates toonides. Magamistoas mahukas garderoob asjade paigutamiseks. Korteris on Telia valguskaabel interneti ja TV jaoks. Korterisse jääb kogu san.tehnika, köögimööbel, külmkapp, pesumasin, boiler.

Maja ümbruses väike roheala rooside, maitsetaimede kastide, lillepeenarde, põõsaste ja marju kandva viinamarjaväädiga. Võimalik lõõgastuda õues üsnagi privaatses nurgas. Ühistuga kokkuleppel olemas kindel parkimiskoht hoovis. Korteril on kasutada ka ruumikas keldriboks samasse ühistusse kuuluva naabermaja keldris. Korter on logistiliselt hea asukohaga: raekoja platsi u 10 min, raudteejaama 5 min, lähedal Veeriku Selver, Gym, Miina Härma gümnaasium jne.

Korter on ehitatud ja renoveeritud koduks, seega otsin ostjat, kes soovib endale siia päris oma kodu luua. Ise olen korteris elanud 12 aastat.

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link
161 750 € 2 500 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3550081
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 64.7 m²
Korrus/Korruseid 1/2
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%