Müüa korter, 2 tuba - Rebase tn 25, Kesklinn, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

VALGUSKÜLLANE JÕEVAATEGA KORTER

Korteriomand, kivimaja

Sanruum: uus torustik, dušš, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Lisainfo: rõdu 5.4 m², parkimine tasuta, panipaik, eraldi sissepääs, mööbel, pakettaknad, lift
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, turvauks, trepikoda lukus
Ümbrus: asub keskuses, teed heas seisukorras, Emajõgi jõgi 20 m

Asendiplaaniline lahendus

Hoone paikneb kinnistu Siili tänava poolsel küljel Siili tänav 2 elamu kõrval. Sõiduautode parkimine toimub oma kinnistu territooriumil avatud maapealses parklas ja osaliselt maja all paiknevas nullkorruse mitteköetavas parklas. Majaalune parkimisala ja väline eraldiseisev parkla on asfaltkattega või sillutiskividega, kõnniteed on sillutatud. Panipaigad asuvad hoone parklakorrusel st. esimesel korrusel ja teisel korrusel. Kogu hoone ümbrus ja kinnistu on haljastatud, sh. rajatakse kõnniteed ja laste mänguväljak.

Üldine kirjeldus ja konstruktsioon

Hoonel on kokku 7 maapealset korrust, millest esimene on parklakorrus. Hoonel on raudbetoonist vaivundament ja SBS kattega lamekatus. Välisseinad on enamasti monteeritavatest kolmekihilistest raudbetoonist paneelidest, osaliselt on raudbetoonpaneelide välimises viimistluskihis kasutatud puitlaudist. Sisemised kandeseinad ja korterite vahelised seinad on monteeritavad raudbetoonpaneelid ning korterisisesed seinad on metallkarkassil villaisolatsiooniga kahekihilised kipsplaatseinad. Vahelagedeks on raudbetoonist õõnespaneelid. Hoones on seitsme peatusega lift. Korterite akendes ja rõduustel kasutatakse kolmekihilist klaaspaketti, mis paiknevad energiatõhusas plastprofiil raamides.

Tehnosüsteemid

Korterites on vesipõrandaküte – igale eluruumile ja duširuumile on eraldi temperatuuriga tsoon, millise temperatuuri hoitakse automaatselt vastavalt etteantud väärtusele. Korterid on varustatud kaugloetavate veemõõtjatega. Paigaldatud on kaugloetavad elektriarvestid. Elektri kaitsmekilbid asuvad korteri esiku seinal. Kõik projektikohaselt paigaldatud pistikupesad ja lülitid on JUNG kvaliteetseeriast LS (valge) või samaväärsed. Kiireks internetiühenduseks varustatakse korterid valguskaablitega esikus asuva kilbini. Korteri sisevõrk teostatakse CAT6 kaablitega. Korteris on autonoomne soojustagastusega ventilatsioon, mis tagab värske õhu ja hea sisekliima. Ventilatsiooniagregaat paikneb duširuumi laes.

Korter

Esiku, eluruumi ja magamistoa põrandakatteks on naturaalne 1-lipiline ujuv laudparkett. Siseuksed on kaetud naturaalse spooniga. Seinad on pahteldatud ja värvitud heledates toonides. Laed on nähtavate paneelivuukidega, pahteldatud ja valgeks värvitud. Esikus on lagi alla toodud kipsplaadist, sanitaarruumis tahvlitest ripplagi, millel paiknevad ventilatsiooniagregaat ja -torud. Korterite sanitaarruumide seinad ja põrand on kaetud keraamiliste plaatidega. Korteri hinda kuulub köögimööbel koos tehnikaga, magamistoa ja esiku garderoobid ning muu korteri piltidel olev mööbel.

Jõekaare piirkond on enda looduslähedusega üks hinnatuimaid rajoone Tartus. Mis on teisest küljest vaid 1.5km kaugusel kesklinnast. Üldplaneeringu järgi ühendatakse tulevikus kesklinn ja Siili Kvartali piirkond Emajõe ääres kulgeva kergliiklusteega andes piirkonnale veelgi lisandväärtust. Suuremad ostukeskused asuvad kõigest mõne minutilise jalutuskäigu kaugusel (Sõbra Prisma 24/7, Selver, Rebase Rimi).

Olemas pangale hindamisakt!
Korteri vaatamiseks lepime kokku Teile sobiva aja.

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Ranek Koni
Ranek Koni
Omanik
EST ENG FIN
Võta ühendust kuulutajaga
Ranek Koni
Ranek Koni
Omanik
195 000 € 3 772 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3540678
Tube 2
Üldpind 51.7 m²
Korrus/Korruseid 5/7
Ehitusaasta 2023
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 79508:080:0003
Registriosa number 2702003
Energiamärgis A
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%