Müüa maja, 3 magamistuba - Kasevälja tee 17-7, Suurupi, Harku vald, Harjumaa

Turvalisel tupiktänaval Suurupis

Kivimaja, elamispind 111.3 m², kogupind 111.3 m²

Köök: keraamiline pliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: saun, vann, dušš, wc ja vannituba eraldi, boiler, tsentraalne vesi, kanalisatsioon, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: Õhk-vesisoojuspump
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, turvauks, aiaga ümbritsetud, naabrivalve
Lisainfo: parkimine tasuta, TV, terrass, elekter, garderoob, mööbli võimalus, mööbel, parkett, ühistransport, kõrvalhoone, panipaik, tuhaplokk
Ümbrus: teed heas seisukorras, ümbruses eramud, meri 1,000 m

Ainult 15 minuti kaugusel Tallinnast!

ASUKOHT JA KESKKOND
Linnakärast eemal looduslik kinnistu annab võimaluse rahus päikesepaistet nautida ja linnulaulu kuulata. Kinnistu asub logistiliselt Suurupi poolsaare alguses, pangajärsaku all, Muraste ja Vääna Jõesuu vahel. Kaugused lähimast bussipeatusest 500m ning olulistest objektidest nagu Haabersti ring - 18 km, Tabasalu Gümnaasium - 12 km, Muraste - Coop, kool ja lasteaed 7 km, Vääna Jõesuu rand on 6 km läheduses. Valminud on kergliiklustee, mis on ühendatud Haabersti – Vääna Jõesuu kergliiklusteega. Mõned aastad tagasi on kapitaalselt remonditud peamaantee Suurupi poolsaarele. Elamurajoonil on hea ühistranspordiühendus nii linnaga (buss nr 129), kui ka koolibusside ühendus lähimate koolidega. Suurupi suplusranda on vahemaa ca 1 km.

KASEVÄLJA ELURAJOON
Kasevälja elurajoon on välja ehitatud kaasaegne elurajoon Harku vallas, kus on turvaline ja valgustatud teedevõrk, vee-ja kanalisatsioonivõrk ning küla keskel asub uus lastemänguväljak. Elurajoon koosneb peamiselt eramukruntides. Metsa servale on rajatud 10-st boksist koosnev ridaelamu, koos aiaga eraldatud haljastatud kruntidega.
EHITUSINFO
Kasevälja tee 17 krundile on rajatud 2 kivist ridaelamut (valminud aastal 2007), mis koosneb 2-st liigendatud majast, esimeses on 6 boksi ja teises 4 boksi. Hoone koosneb kahest korrusest, kus põhikorrusel asub köök/elutuba, trepihall, duširuum ja saun, eraldi WC, tehnoruum/panipaik ning suur terrass. Teisel korrusel paiknevad 3 magamistuba, panipaik, ning vannituba koos WC-ga. Hoone on tervikuna Aeroc-kiviplokkidest ehitatud ja vahelaed betoonplokkidest. Boksisisesed kandeseinad on samuti kiviplokkidest. Mittekandvad seinad on teraskarkassil. Viimistluseks on värv või tapeet. Majal on pööning, kuhu pääseb teise korruse trepihallist. Terrassilauda on iga-aastaselt hooldatud. Lisaks, asub terrassil ka tööriista- ja puukuur. Hoone kogu välisfassaad on värskendatud 2019. aastal.
PARKIMINE
Parkimiseks on boksil 4 autokohta maja ees (eraldatud ja tänakividega kaetud).

AED
Terrass on avatud metsa poole, kus on õhtupäike. Krundi suurus 594 m2, mis on kõrval kruntidest eraldatud mõlemalt poole kõrge elupuu hekiga. Aeda kaunistavad sirelid ja jasmiin ning silmailu pakuvad pojengid. Lisaks on aias nii mustad kui ka punased sõstrad ning õunapuud. Aiast saab metsa eraldi jalgvärava kaudu.

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Õie
Õie
Omanik
274 000 € 2 462 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3604638
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 111.3 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 2008
Seisukord Heas korras
Valmidus Valmis
Krundi pind 594 m²
Kulud suvel/talvel 55 € / 150 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%