Müüa maja, 3 magamistuba - Männipõllu, Igavere küla, Aruküla, Raasiku vald, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

4-TOAGA, SAUN, GARAAŽ JA SUURE HOOVIGA MAJA!

Kivimaja, kogupind 153 m²

4-TOAGA, SAUNA, TERRASSI, GARAAŽI JA SUURE HOOVIGA MAJA!

Müügile on tulnud privaatse asukohaga, stiilne, valgusküllane ja hea planeeringuga kivimaja koos suure kõrghaljastuse krundiga.
Majal on kõrged laed 3,1m ja 2,75m, mis muudab ruumid väga avaraks. Maja asub Aruküla aleviku äärealal suure kõrghaljastusega krundil 3411m2. Kui otsid privaatsust, linnulaulu ja rohelust, siis see pakkumine on just Sulle!

MAJA
Maja on ehitatud 2019. aastal ja on B-energiaklassiga (ehr-i energiaklass lisandub varsti) kivimaja. Tegemist on ühekorruselise elamuga, kus on üldpinnaks 153m2. Suur elutuba (42m2)on ühendatud avara köögiga (12,6). Elutoas on maast laeni aknad. Kahelepoole avanevate klaasuste kaudu on võimalik minna terrassile. Terrass on suur (60m2), kus saab nautida hommikukohvi linnulaulu saatel ja terve päeva paistab terrassil päike. Maja on paigutatud krundile ida-lääne suunaliselt.
Majas on kolm magamistuba (13m2, 12,1m2, 12,1m), kaks pesuruumi (9,0m2 ja 3,2m2), millest ühes on vann ning teine on ühenduses saunaga, lisaks on majas ka eraldi wc. Saunaga pesuruumist on samuti pääs majatagusele terrassile. Asjade paigutamiseks on majas panipaik (3,3m2) ja sahver (3,1m2). Majas on eraldi sissepääsuga garaaž (23.5m2) ja tehnoruum (7.7m2). Garaaži ees on parkimiskoht varjualuse all.
Maja küttesüsteem töötab õhk-vesi soojuspumba baasil, paigaldatud on põrandaküte. Tarbevesi saadakse olemasolevast puurkaevust, kanalisatsioon on lokaalne (mahuti). Elektrivõimsus 3X20A. Maja välisseinad on Bauroc EcoTerm Pluss 375 plokk ja siseseinad Fibo 100.


ÜMBRUS/ASUKOHT
Mõnus, turvaline ja privaatne asukoht kodu rajamiseks! Aruküla keskus jääb vaid 1,5km kaugusele, kus on lasteaed ja uus koolimaja. Lähima bussipeatuseni vaid 300m, kauplus ja raudteejaam on 1,5 km kaugusel. Arukülas on valgustatud terviserada, kus saab jalutada või teha tervisesporti. Raasikus on välja ehitatud spordirajad nii jalutamiseks kui ka jalgrattaga sõitmiseks. Tallinn on vaid 30 minuti autosõidu kaugusel!

Kui see stiilne maja võiks olla sinu uus kodu, siis võta ühendust ja lähme vaatama!

Ober-Hausi vahendusel suuremate pankade laenulepingutasudel soodustused! Juhul kui sul on tarvis eelmine kodu uue soetamiseks maha müüa, võta minuga ühendust! Selle maja ostu puhul saab Luminorist väga hea laenu pakkumise! Uuri infot!

Kodu aitab osta Swedbank:
- Pakkumise saamiseks kasuta koodi OBERHAUS ja Teid teenindatakse eelisjärjekorras.
Haldur võtab Teiega ühendust 1 tööpäeva jooksul.
-Swedbanki klientidele hindamisteenus Ober-Hausist soodsamalt.
Lisainfo: swedbank.ee/kodulaen
Pakkumine kehtib, kui ostad kodu Ober-Haus Kinnisvara vahendusel. Kodulaenu pakub Swedbank AS. Tutvuge tingimustega ja pea nõu www.swedbank.ee.

Kuulutuse link
OBER-HAUSI KINNISVARA AS
OBER-HAUSI KINNISVARA AS
Vaata firma profiili
399 900 € 2 614 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3637908
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 153 m²
Ehitusaasta 2019
Krundi pind 3411 m²
Katastrinumber 65101:001:1014
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%