Anda üürile korter, 2 tuba - Astangu tn 19/1, Haabersti, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Suurepärase elukeskkonaga 2-toaline korter

Köök: induktsioon pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Lisainfo: rõdu 6.5 m², parkimine tasuta, panipaik, katusekorter, pakettaknad, parkett, lift
Side ja turvalisus: Internet, trepikoda lukus, turvauks, naabrivalve, videovalve
Ümbrus: teed heas seisukorras, Harku järv lähedal, ümbruses korterelamud

2017 aasta suvel valminud Aurora Pargis on üürile anda valgusküllane ja avar 2-toaline korter koos 6,5 m² suuruse rõdu, panipaiga ja parkimiskohaga. Aurora Park asub Haabersti piirkonnas 13 minuti autosõidu kaugusel Tallinna kesklinnast. Liivarannaga Harku järv, kergliiklusteed ja terviserajad on lähiümbruses.

Kaasaegse siseviimistlusega 48.9 m² suuruses korteris on avatud köögiga elutuba, magamistuba, vannituba, esik ja rõdu, kust avaneb vaade pargile ja Harku järvele. Korteril on eraldi panipaik 1. korrusel.

Funktsionaalsesse Sisustusproff OÜ poolt paigaldatud köögimööblisse on integreeritud kvaliteetne köögitehnika firmalt Electrolux (induktsioonpliit, ahi, õhupuhasti, külmkapp ja nõudepesumasin). Mahuka garderoobiga esiku põrand ja eluruumide põrandatel on laialipiline parkett. Põrandaküttega vannitoas on põrand ja osaliselt sein plaaditud.

Majas on aktiivne ja targalt majandav ühistu ning mõistlikud kõrvalkulud. Rahulikud naabrid, hoone ning selle ümbruskond on alati väga heas korras. Maja fuajees on eraldi lukustatav ühiskasutatav jalgrataste ning lapsevankrite hoiuruum. Kvartalis on suur privaatne park-õueala, kus on piknikupaigad ja grillialad, turvalised mängunurgad kõige pisematele, Rulapark, korvpalli- ja jalgpalliplats. Talviti on uisuplats ja hokiväljak.

Suvel on kommunaalkulud 80 eurot ja talvel 160 eurot.

Läheduses asub mitu kõrgkvaliteetset söögikohta nagu restoran Talleke ja Pullike, Umami, Rucola, Rocca al Mare grill ja Silk Sushi bar. Arctic Sport, MyFitness ja Arigato spordikeskused on 5 minuti kaugusel. Ümbruses on lisaks veel Škoda Jäähall, Teras Beach, Tennisekeskus. Talviti on avatud pikad suusarajad Harku metsades.

Lähim lasteaed on 14 minuti jalutuskäigu kaugusel ja Järveotsa Gümnaasium on 17 minuti jalutuskäigu kaugusel. Loomaaed ja Rocca al Mare keskus on 5 minuti kaugusel. Lähim toidupood Rimi on 1 minuti kaugusel, Prisma 5 minuti, ja Maxima 3 minuti kaugusel. 550 meetri kaugusel asub Astangu ühistranspordipeatus, kus peatub buss nr 61.

Lepingu sõlmimisel tuleb tasuda: esimese kuu üür ettemaksuna, tagatisraha ja maakleritasu. Soovi korral on võimalik korterit üürida ka läbi Rendini.

Huvi korral võtke ühendust, et kokku leppida sobiv aeg korteriga tutvumiseks.

Kuulutuse link
600 € 12.3 €/m²
Üürida korter
Üürida korter www.kv.ee/3638850
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 48.9 m²
Korrus/Korruseid 8/8
Ehitusaasta 2017
Seisukord Heas korras
Katastrinumber 78406:604:0063
Energiamärgis C
Kulud suvel/talvel 80 € / 160 €
Kontrolli korteri omaniku andmeid
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

Üürilepingu näidis

Üürilepingu näidis KV.EE kasutajale
Lae alla tasuta (pdf/doc)

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%